Από το Βερολίνο στο Αλεξάνδρειο για τον Άρη!

Στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο, βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα τέσσερις Γερμανοί φίλοι του Άρη, οι οποίοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια και θα παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο!

Οι τέσσερις Γερμανοί ταξίδεψαν γι’ αυτόν τον λόγο από το Βερολίνο, και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να τραβήξουν φωτογραφίες και να μιλήσουν με τους υπαλλήλους της ομάδας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Οι τέσσερις φίλοι επισκέφθηκαν το Αλεξάνδρειο, προκειμένου να προμηθευτούν εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο (10/11, 17:00) και γι’ αυτόν μάλιστα τον λόγο αποφάσισαν να ταξιδέψουν από το Βερολίνο για τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παραμείνουν το Σαββατοκύριακο!

Οι Martin, Oliver, Martin και Patzi αγόρασαν τα εισιτήρια τους και δήλωσαν πως γνωρίζουν πολλά για τον κόσμο του ΑΡΗ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μάλιστα, έδειξαν για θέματα που αφορούν την ομάδα, την αγωνιστική της κατάσταση, τη θέση στην οποία βρίσκεται στο Πρωτάθλημα, ενώ ρώτησαν και πολλά σε ό, τι αφορά την κατάσταση του ελληνικού μπάσκετ, τον ανταγωνισμό των ομάδων, αλλά και πολλά ακόμη που σχετίζονται με τον ΑΡΗ σε όλα τα αθλήματα! Την προσοχή τους τράβηξαν οι φωτογραφίες που κοσμούν τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ με αθλητές που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα του Αυτοκράτορα, κάτι που φυσικά έσπευσαν να αποτυπώσουν στις φωτογραφικές τους μηχανές.

Οι φίλοι του ΑΡΗ δήλωσαν υποστηρικτές της Άλμπα Βερολίνου στο μπάσκετ και της Ουνιόν Βερολίνου (Union Berlin) στο ποδόσφαιρο. Έστειλαν το μήνυμα της νίκης εν όψει Πανιωνίου και φυσικά δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους να βρεθούν σε ένα κατάμεστο Παλέ!”

To Top