Από το Βικελίδης στη συνάντηση Λαμπριάκος, Κατσιαούνης

Αρκετές ώρες πέρασαν και σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης, οι Σταύρος Λαμπριάκος και Αλέκος Κατσιαούνης, όντας μέλη της επιτροπής οικονομικής ενίσχυσης του Άρη.

Είχαν για αρκετή ώρα συνομιλία με τον Αντώνη Ζαμπέτα, κάνοντας μια συνολική ενημέρωση για την πορεία της προσπάθειας που ανέλαβαν τις τελευταίες μέρες. Οι δυο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους από την διάθεση του κόσμου που συνάντησαν και ταυτόχρονα την συγκίνησή τους γιατί διαπίστωσαν ότι ακόμη και απλοί Αρειανοί έδειξαν αποφασισμένοι να καταθέσουν τη δική τους συμμετοχή στη βοήθεια της ομάδας.

Από το Βικελίδης, οι Λαμπριάκος και Κατσιαούνης θα δώσουν το “παρών” και στη βραδινή συνάντηση των Αρειανών παραγόντων και επιχειρηματιών. Όπως έχουν τονίσει και οι δυο ποδοσφαιριστές από το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώνουν την πρωτοβουλία που ανέλαβαν σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Super 3 και των Ιερολοχιτών προκειμένου να δοθούν χρήματα στους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αύριο ενώπιον των μελών στην ΚΜΑ θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των επαφών που έχουν κάνει, αλλά και το ποσό που έχουν συγκεντρώσει.

To Top