Από το “ξεχωριστή μέρα”, στο «άλλαξες φανέλα με τον προδότη;» (video)

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι μετά τη νίκη της Μάντσεστερ επί της Άρσεναλ (2-1) παραδέχθηκε ότι η ημέρα ήταν ξεχωριστή για τον ίδιο, ενώ η επιλογή του να μην πανηγυρίσει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην παλιά του ομάδα ήταν θέμα σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς τους «κανονιέρηδες».

«Ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για εμένα, αλλά στο τέλος αυτό που έχει σημασία είναι το ίδιο το παιχνίδι. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα γκολ, παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς».

Διαβάστε εδώ όλες τις δηλώσεις του Φαν Πέρσι στο σχετικό θέμα από το premierleague.gr

Την ίδια ώρα, πλήθος υβριστικών μηνυμάτων από οπαδούς της Άρσεναλ δέχτηκε ο Αντρέ Σάντος στο λογαριασμό του στο Twitter. Ποιο το «αμάρτημα» του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ; Στο ημίχρονο του αγώνα με τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» αντάλλαξε φανέλες με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ο Ολλανδός επιθετικός θεωρείται από πολλούς φίλους των «κανονιέρηδων» προδότης επειδή το καλοκαίρι άφησε την ομάδα τους για να μετακομίσει στους «διαβόλους» και καταδίκασαν την κίνηση του Σάντος να σπεύσει-πριν καν τελειώσει το ματς-να αλλάξει φανέλα με τον άλλοτε συμπαίκτη του.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

 

To Top