ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Από το Πράβετς των 15 (με συμβόλαιο) παικτών, στο Ζλάτιμπορ της αβεβαιότητας…

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη διεξήχθη στο Πράβετς της Βουλγαρίας με προπονητή και πάλι, όπως και φέτος, τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Με την διοίκηση Στεφανίδη να… υπόσχεται έσοδα που ποτέ δεν ήρθαν στον σύλλογο και πολλά λάθη να γίνονται στον αγωνιστικό προγραμματισμό η αποστολή για τη Βουλγαρία αναχώρησε με 2ο ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 15 μόλις είχαν συμβόλαιο με την ομάδα.

Το “γυμνό” εκείνη την περίοδο ρόστερ του Άρη, αποτέλεσε την αρχή του κακού για ότι ακολούθησε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Έγινε, πλέον, ξεκάθαρο πως εκείνο το ρόστερ, όχι μόνο δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Φούτμπολ Λιγκ, αλλά ούτε καν της Γ΄Εθνικής.

Ένα χρόνο μετά, ο Άρης αφήνει πίσω του το… “καταραμένο” Πράβετς των δύο τελευταίων χρόνων και ταξιδεύει για το Ζλάτιμπορ της Σερβίας, αγνοώντας το πλέον σημαντικότερο. Δεν γνωρίζει ακόμα, 15 Αυγούστου, σε ποια κατηγορία θα παίζει την επόμενη χρονιά…

 

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η εικόνα φαντάζει σε σύγκριση με πέρσι διαφορετική κυρίως γιατί τις τελευταίες μέρες κατέφθασε ένας αριθμός παικτών που αύξησε τα μέλη της αποστολής στους 23 ποδοσφαιριστές.

Ακόμα, όμως κι έτσι το μέλλον των περισσότερων είναι άμεσα συνυφασμένο με αυτό της ομάδας. Ελάχιστοι θα δεχθούν να παραμείνουν στο απευχθέο για όλους σενάριο της παραμονής του Άρη στη Γ΄Εθνική…

 

To Top