ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από το… ψυγείο, σφυρίζει στο Καραϊσκάκη με ορισμό… ντεζαβού, σφυρίχτρα μέχρι και από… Αζερμπαϊτζάν στα άλλα ντέρμπι

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Άρη στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουμε σε άλλο άρθρο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Πρόκειται για ορισμό… ντεζαβού, καθώς είχε διαιτητεύσει και το ματς του πρώτου γύρου στο «Κλ. Βικελίδης», όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0. Επίσης, για την τρέχουσα σεζόν σφύριξε τον Άρη στην Τούμπα για το κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1), όπου… παρέλειψε να δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Γκάμα μέσα στην περιοχή.

Η τελευταία φορά που ο Σιδηρόπουλος διαιτήτευσε παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0, στις 24/01/18 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αυτή την εποχή ο Σιδηρόπουλος προέρχεται από τιμωρία, μετά από ένα επικό λάθος. Στο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1, που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου, έδωσε πέναλτι αντί για φάουλ έξω από την περιοχή, με το οποίο η ΑΕΚ πήρε τη νίκη. Επίσης, στο ίδιο παιχνίδι δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου σε χέρι του Χουλτ. Από τότε έχει να σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος στην Ελλάδα ενώ την περασμένη Κυριακή ήταν στη Σαουδική Αραβία, όπου σφύριξε ματς πρωταθλήματος.

Επίσης ο Σιδηρόπουλος είχε και κακή παρουσία στο Europa League: Στο ματς που έγινε στις 14/02 έδωσε λάθος πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων (Ρεν-Μπέτις 3-3) σε βουτιά του Σαρ στην περιοχή της Μπέτις αφού ο Γκουαρδάδο βρήκε μόνο τη μπάλα,. Στο αδιάφορο ματς Νάπολι-Ζυρίχη 2-0, επίσης για τους «32» του Europa League που έγινε στις 21/02, δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στο αντικανονικό μαρκάρισμα του Βίντερ στον Γκουλάμ.

Κι όλα αυτά την ώρα, την στιγμή που στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος και στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός θα σφυρίξουν ξένοι διαιτητές και μάλιστα στην Τούμπα διαιτητής από το… Αζερμπαϊτζάν!

 

To Top