ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Mεγαλομέτοχος του Άρη ο Λάσκαρης! Επισημοποιείται η συμφωνία με ανακοίνωση της ΚΑΕ και γραπτή δήλωσή του!

Ο Νίκος Λάσκαρης είναι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης από χθες με ποσοστό 56% και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση συγκεκριμένων ποσοστών ώστε να γίνει κάτοχος του 90% και ιδιοκτήτης του μπασκετικού τμήματος. Οι κίτρινοι μπήκαν σε μια νέα εποχή!

Στις 03:05 ξημερώματα Πέμπτης βγήκαν από την πριβέ αίθουσα του Porto Palace οι παράγοντες του Άρη, ο Νίκος Λάσκαρης και οι συνεργάτες του. Ήταν μια πολύωρη διαπραγμάτευση που είχε αίσιο τέλος, αν κρίνει κανείς από όσα ειπώθηκαν εκεί εκατέρωθεν.

Ο Άρης από χθες έχει μεγαλομέτοχο σε ποσοστό 56% και εντός των προσεχών ημερών, θέμα καθαρά τυπικό όπως ειπώθηκε από όλους, ο Έλληνας τραπεζίτης θα αποκτήσει το 90% των μετοχών της ΚΑΕ.

Σύμφωνα με όσα είπε χθες ο Λευτέρης Αρβανίτης, θα υπάρξει στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ανακοίνωση της ΚΑΕ και γραπτή δήλωση του Νίκου Λάσκαρη, ο οποίος εκτός από ιδιοκτήτης θα είναι και μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, ενώ κεντρικό ρόλο στην διοίκηση θα αναλάβει ο στενός συνεργάτης του, νομικός εξ Αθηνών, κ. Παπακυριάκης.

To Top