ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Από… ωραίος έγινε μοιραίος ο Μάνος (videos)

Ο Άρης έφτασε μια ανάσα από την επική ανατροπή κόντρα στην Αστάνα που ήρθε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” απλά για να χαλάσει το ποδόσφαιρο της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Ο Δημήτρης Μάνος ήταν ο άνθρωπος που έδειξε το δρόμο. Κατάφερε στο 36ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Ο Έλληνας πήρε το… ριμπάουντ μετά από επέμβαση του Νεπογκόντοφ σε κεφαλιά του Φαμπιάν, κάνοντας το 1-0 κι έδειξε πως θα ακολουθήσει μια μεγάλη βραδιά.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 31′ ο επιθετικός του Άρη είχε απειλήσει όταν έπιασε ένα δυνατό σουτ από μακριά, αλλά η επέμβαση του τερματοφύλακα της Αστάνα Νεπογκόντοφ, ήταν εντυπωσιακή στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Τα λεπτά περνούσαν και ο Λούκα Σάσα κατάφερε να γράψει το 2-0 και να στείλει το ματς στην παράταση. Όλα έδειχναν πως ο Άρης δεν γινόταν να μην προκριθεί. Και όλοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν στο 101′. Ωστόσο δεν το έκαναν. Ήταν η στιγμή που η μπάλα έφτασε στον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 3-0 στην παράταση, με τον τερματοφύλακα της Αστάνα να τον σταματάει σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

Η συνέχεια γνωστή. Η μπάλα δεν μπήκε ποτέ στα δίχτυα και όπως είχε πει ο Όσιμ, όταν δεν μπορείς να τελειώσεις τις φάσεις έρχεται μια στιγμή και συγκεκριμένα το κεφάλι του Μπίτρι να γράψει το τελικό 2-1 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Έλληνας στράικερ του Άρη από ωραίος (πράγματι πραγματοποίησε εξαιρετικό ματς) κατάφερε να γίνει μοιραίος για την ομάδα του με τις ευκαιρίες που έχασε!

To Top