Από 1η Αυγούστου δεν ισχύει το μπάι άουτ του Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ κάνει εξαιρετικό τουρνουά, είναι πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ, πολλοί μιλούν και γράφουν τα καλύτερα για τις επιδόσεις του στο πανευρωπαϊκό Νέων και είναι ένα ερώτημα τι θα γίνει με το μέλλον του, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι τις 31 Ιουλίου ισχύει το μπάι άουτ των 250.000 ευρώ.

Ο Βεζένκοφ πριν το πανευρωπαϊκό Νέων είχε ξεκαθαρίσει με δηλώσεις ότι δεν ιντριγκάρεται από το ενδιαφέρον που μπορεί να δείξουν ομάδες υψηλού επιπέδου, διότι στόχος του είναι να παίζει μπάσκετ, να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Με τις επιδόσεις του στο πανευρωπαϊκό της Κρήτης είναι γεγονός ότι έχει αποκτήσει ακόμα περισσότερους θαυμαστές στην Ευρώπη και δεν θα πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να έρθουν προτάσεις στον ίδιο ή τον Άρη από ομάδες που δεν είναι μέσα στις 5-6 κορυφαίες, αλλά έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσουν και να του προσφέρουν όσα (αγωνιστικά) ζητάει.

Από την 1η Αυγούστου και μετά (για την φετινή μεταγραφική περίοδο) ο Βεζένκοφ ανήκει στον Άρη χωρίς μπάι άουτ, άρα θεωρητικά οι κίτρινοι έχουν δικαίωμα να ζητήσουν ότι θέλουν σε μια ενδεχόμενη διαπραγμάτευση.

 

To Top