Απώλεια για την οικογένεια του Άρη… “Καλό ταξίδι Τάσο…”

Φτωχότερη είναι η οικογένεια του Άρη, μια και θρηνεί την απώλεια ενός γνήσιου, ρομαντικού και πιστού φίλου της ομάδας…

Ο Τάσος Ρετζέπης, ένα νέο παλικάρι, έφυγε πρόωρα από την ζωή… Τόσο άδικα, τόσο πικρά, βυθίζοντας σε πένθος τη σύζυγό του, την γλυκύτατη Χρύσα, τους συγγενείς και φίλους του, την ίδια την οικογένεια του Άρη…

Άριστος επαγγελματίας και οικογενειάρχης, πάντα ήρεμος και με το χαμόγελο στα χείλη, ακόμη και στα δύσκολα… Πιστός φίλος της ομάδας είτε στο αγαπημένο του μπάσκετ, έχοντας διατελέσει κι ο ίδιος καλαθοσφαιριστής σε ερασιτεχνικό επίπεδο με την Προποντίδα και στα τσιμέντα του Γαλαξία, είτε στο ποδόσφαιρο, δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη για τον Άρη. Θεωρούσε το Αλεξάνδρειο και το Κλεάνθης Βικελίδης δεύτερα σπίτια του… Περίμενε την αγωνιστική αντεπίθεση, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι αυτόν.

Η απώλεια του μεγάλη… Ο πόνος ανείπωτος για όλους όσοι τον έχουμε γνωρίσει… Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 12.30 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Καλαμαριά.

Επιθυμία της οικογενείας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Καλαμαριάς για τη σίτιση των άπορων.

Το PRESSARIS εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου φίλου… “Καλό ταξίδι, Τάσο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει…”.

To Top