Απώλεια ο Παπαϊωάννου… Στον Άρη τέτοιες ώρες δεν περισσεύει κανείς

Η αποχώρηση του Ντίμη Παπαϊωάννου, όπως και αυτή του Αγαπητού Βαλογιώργη έχουν και ειδικό βάρος και σημειολογία για τον Άρη και τη δύσκολη προσπάθεια να… αποδράσει από την κρίση. Στον Άρη δεν περισσεύει κανείς, πόσο μάλλον δυο παράγοντες όπως οι συγκεκριμένοι.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Είναι γεγονός ότι ο Παπαϊωάννου έχει συνδράμει αρκετές φορές οικονομικά στην προσπάθεια της διοίκησης, προκειμένου να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, είτε αυτές αφορούσαν μεταγραφές, είτε πληρωμές συμβολαίων, από τη στιγμή που μπήκε στο διοικητικό συμβούλιο. Η δήλωσή του για «το πάπλωμα» έμεινε στην κιτρινόμαυρη ιστορία και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Ο ίδιος πάντως, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και κανείς δεν μπορεί να του αμφισβητήσει.
Ο Παπαϊωάννου συμμετείχε για πρώτη φορά στο νυν διοικητικό σχήμα κατεβαίνοντας στις εκλογές του περσινού Μαΐου για την ΠΑΕ και την απόφαση της αποχώρησης την έχει πάρει εδώ και καιρό. Ήταν «κοινό μυστικό» στην Αλκμήνης. Απλά τις τελευταίες μέρες τη δημοσιοποίησε.

Το γεγονός της προσφοράς του στην ΠΑΕ αποτελεί δεδομένο και η αποχώρησή του είναι μια σημαντική απώλεια για τον σύλλογο, για την κοινή προσπάθεια, ώστε να πατήσει και πάλι γερά στα πόδια του το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σημαντική απώλεια είναι φυσικά και αυτή του Αγαπητού Βαλογιώργη, ο οποίος αποχώρησε ουσιαστικά από τον περασμένο Ιανουάριο για επαγγελματικούς λόγους, όμως έχει εκφράσει επανειλημμένως τη στήριξή του στην διοίκηση Αθανασιάδη.

Ο Άρης βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο. Έγιναν λάθη μικρά και μεγάλα. Η οικογένεια των κίτρινων βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση της τελευταίας εξαετίας και σε αυτήν δεν υπάρχει η πολυτέλεια για απώλειες και διάσπαση… Αυτή είναι η πραγματικότητα.

To Top