ΑΠΟΨΕΙΣ

Απώλεια χιλιάδων ευρώ για τον Άρη από το “λουκέτο” λόγω του ιού

Απώλεια χιλιάδων ευρώ για τον Άρη σημαίνει το “λουκέτο” λόγω του ιού (κορωναϊού) που αποφάσισε η κυβέρνηση!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Άρης υποδέχεται στις 14 Μαρτίου τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, αλλά εξαιτίας της… εύκολης λύσης “πονάει χέρι, κόβει χέρι” θα στερηθεί πολύτιμα έσοδα, στα οποία προσδοκούσε.

Την στιγμή που οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν τους… βαρόνους της οικονομίας, παράγοντες που μπουκάρουν με το… όπλο στο γήπεδο ή απλά ζουλάνε τα γεννητικά όργανα των διαιτητών επειδή έκαναν το “λάθος” να σφυρίξουν αυτό που είδαν ή συναθροίζουν στο κότερο τους τον “αφρό” της πολιτικής και της οικονομίας του τόπου, μετράνε απώλειες σημαντικών εσόδων!

Σε μια χώρα που θέλει να είναι απλά “ουρά” των ξένων, χωρίς σχέδιο, χωρίς τόλμη, οι πολίτες και ειδικά οι φίλαθλοι παρακολουθούν με οργή, μια λογική που δεν έχει νόημα, απλά καταστρέφει ότι μπορεί να τους δώσει μια λύση στο καθημερινό αδιέξοδο.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Άρης με την “ευκολία” της λογικής “απαγορεύουμε κάτι στο οποίο δεν μπορούμε να δώσουμε λύση” θα στερήσει από τον κόσμο την δυνατότητα να συμπαρασταθεί στην ομάδα και φυσικά από μια ποδοσφαιρική ομάδα που δεν της περισσεύει ούτε ένα ευρώ σημαντικά έσοδα…

Θα περιμέναμε από μια πολιτεία να δείξει αντανακλαστικά σε θέματα όπως π.χ. της πολυϊδιοκτησίας, της βίας, ενός υγιούς πρωταθλήματος, αλλά προφανώς εκεί θέλει “αυγά για να κάνεις ομελέτα”!

Η δική μας πρόταση; Καλύτερα κλείστε το “μαγαζί”! Ούτως ή άλλως παρωδία είναι.

Καληνύχτα Ελλάδα…

To Top