ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απών από την προπόνηση ο Τάτος, ανεβάζει ρυθμούς ο Τσουμάνης

Χωρίς τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος μετέβη στην Αθήνα, προκειμένου να παρουσιαστεί στην μονάδα στην οποία εκπληρώνει την στρατιωτική του θητεία πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του Άρη.

Για την ακρίβεια, ο 26χρονος μέσος από τον περασμένο Μάϊο εκπληρώνει την στρατιωτική του θητεία και όπως προβλέπεται, σχεδόν κάθε δύο μήνες οφείλει να δίνει το «παρών» για να του χορηγείται άδεια.

Παράλληλα, ατομικό ακολούθησε και σήμερα ο Νίκος Τσουμάνης. Αναλυτικά:

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με το Νέστο Χρυσούπολης στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης (01/11, 15:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Πριν από την προπόνηση διοργανώθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day. Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Αντώνης Καπνίδης και Αλέξης Καλογέρης.

Ο Νίκος Τσουμάνης για μια ακόμη μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (ο 25χρονος αριστερός μπακ καθημερινά ανεβάζει ρυθμό).

Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Τάτος απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση για προσωπικούς λόγους.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

To Top