Απών και ο Τακουρίδης με Παμβοχαϊκό

Στο πάθος και τη διάθεση των νεαρών παικτών ποντάρει αναγκαστικά ο Άρης, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παμβοχαϊκό (19:00), για την 11η αγωνιστική. Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν χωρίς τρεις βασικούς παίκτες συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι, αφού ο Γιάννης Τακουρίδης έμεινε εκτός αποστολής και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ακολουθώντας το δρόμο των Θάνου Τερζή και Μιχάλη Σαρικεΐσογλου.

Ο 24χρονος κεντρικός θα γίνει πιθανότατα ο τρίτος παίκτης που θα αποδεσμευθεί μέσα σε λίγες ημέρες -και τέταρτος μέσα στις τελευταίες εβδομάδες, αν συνυπολογίσουμε τον Μάρκο Σάμαρτζιτς. Οι «κίτρινοι» είναι διατεθειμένοι να του επιτρέψουν να φύγει, αλλά μόνο με την προϋπόθεση να μην μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα και ενώ ο Ηρακλής ενδιαφέρεται για την απόκτηση κεντρικού μετά την αποχώρηση του Κορζενέβιτς.

Προς το παρόν, ο Τακουρίδης συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου, αλλά έμεινε έξω από την αποστολή, που αυτή την ώρα ταξιδεύει με προορισμό τη Βόχα Κορινθίας. Εκεί, η ομάδα του Γιώργου Γιάτση θα έχει να αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη ομάδα – έκπληξη, που φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας, αλλά κυρίως τα δικά της προβλήματα…

Οι τρεις σημαντικές απουσίες θα καλυφθούν αύριο εκ των ενόντων: Στη θέση του Τερζή θα αγωνιστεί ως πασαδόρος ο Κυπριανός, στα άκρα θα ξεκινήσουν ως βασικοί οι Ριζόπουλος, Κυριακίδης παίρνοντας βοήθειες από το νεαρό Στεφανίδη εφόσον χρειαστεί, ενώ στο κέντρο τον Κιόση θα πλαισιώσουν οι Κοντογιάννης και Τσιάρας. Εξάλλου, σε θέση διαγώνιου θα αγωνιστεί κανονικά ο Μπαρούτοφ και σε ρόλο λίμπερο ο νεοαποκτηθείς Μπαμπαλιούτας, που έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη Τρίτη κόντρα στο Φοίνικα Σύρου.

To Top