Απών ήταν μόνο από την αίθουσα ο Κόντης…

ΚΟΝΤΗΣ-ΝΑΙ

Ο Γιάννης Κόντης δεν ήταν παρών στην αίθουσα του Βελλίδειου. Για πρώτη φορά απουσίαζε τα τελευταία χρόνια. Ήταν απών, όμως, μόνο από την αίθουσα. Η πρόταση της διοίκησης Αθανασιάδη φέρει τη δική του σφραγίδα και η αίσθηση όλων είναι ότι αυτός είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού…

Κάποια σημαντικά σημεία του πλάνου είναι χαρακτηριστικά της παρουσίας του Κόντη και του βασικού ρόλου που θα παίξει στον Άρη της επόμενης μέρας:

1. Εισροή κεφαλαίων στην ΠΑΕ μετά από τον δανεισμό του Φερνάντο Πλα στον Θανάση Αθανασιάδη. Κατά δήλωση, φυσικά του Ισπανού, ο τραπεζίτης από την Ισπανία διευκολύνει τον φίλο του νυν εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ.

2. Στο ρόστερ της ομάδας πέντε παίκτες θα είναι μη κοινοτικοί, κυρίως από χώρες της Λατινικής Αμερικής σε συνεργασία με την εταιρεία Traffic. Η εταιρία αυτή προέρχεται από τη Βραζιλία, σε μια ποδοσφαιρική αγορά που γνωρίζει καλά και δραστηριοποιείται κατά καιρούς ο Κόντης.

3. Συνεργασία με τον Μανέλ Φερέρ και τον Αρτούρ Φερνάντες (πρόεδρο της ομοσπονδίας μάνατζερ της Πορτογαλίας). Δυο πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, με τους οποίους θα καθορίσει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

4. Συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο του κ. Ζέμπερη, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις ο Κόντης και θεωρείται επίσης της απολύτου εμπιστοσύνης του…

To Top