ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απών ο… νεοσύλλεκτος Φετφατζίδης, ατομικό ο Τόνσο

Ο Άρης άφησε πίσω του τον αγώνα της Τούμπας και από σήμερα έστρεψε την προσοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρόγραμμα αποθεραπείας έκαναν όσοι έπαιξαν χθες, απών ήταν ο… νεοσύλλεκτος Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ ατομικό έκανε ο Μάρτιν Τόνσο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει του ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (02/03, 19:00), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση, καθώς ορκίστηκε στη μονάδα που υπηρετεί, ενώ Μάρτιν Τόνσο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)”.

To Top