Αρίνας για Τζόρνταν: “Δεν τον ήθελαν οι συμπαίκτες του, πέταξε επιταγή 10 εκατομμυρίων”

Για τη διετία του Μάικλ Τζόρνταν στους Γουίζαρντς μίλησε ο πρώην ΝΒΑer, Γκίλμπερτ Αρίνας τονίζοντας πως ο Τζόρνταν δεν ήταν αγαπητός από τους συμπαίκτες του ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό που πέταξε επιταγή 10 εκατομμυρίων.

Ο Μάικλ Τζόρνταν αγωνίστηκε για μία διετία στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (2001-2003) όμως λίγοι θυμούνται αυτή την στιγμή στην καριέρα του. Ο Γκίλμπερτ Αρίνας, σγωνίστηκε για επτά χρόνια στην πρωτεύουσα και εξιστόρησε άγνωστες πτυχές της διετίας του “Air” στους Γουίζαρντς.

Όπως ανέφερε ο “Agent Zero”, ο Τζόρνταν δεν ήταν αγαπητός από τους συμπαίκτες του οι οποίοι δεν τον ήθελαν στην ομάδα και γι αυτό δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. “Ο Τζόρνταν έψαχνε να δει τι θα κάνει με τους Γουίζαρντς, το ίδιο έψαχνα να δω και εγώ.

Όταν πήγα εκεί ήταν μία από τις ερωτήσεις μου. Ο μπαμπάς μου είχε την απορία, “Τι συμβαίνει με τον Τζόρνταν; Γιατί δεν ανανέωσε;”. Και ο Έιμπ Πόλινς, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, μου είχε πει χαρακτηριστικά “αγαπώ το μπάσκετ, αγαπώ τους παίκτες, επομένως τους ρώτησα τι θέλουν. Και μου είπαν ότι δεν θέλουν τον Τζόρνταν να επιστρέψει για άλλη μία σεζόν”.

Παράλληλα ο Αρίνας αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό του Τζόρνταν με τον πρόεδρο της ομάδας στο οποίο ο θρύλος του ΝΒΑ πέταξε μία επιταγή 10 εκατομμυρίων δολαρίων στον Πόλινς και αποχώρησε από το γήπεδο. “Ο Μάικλ Τζόρνταν είχε μία διαφορετική νοοτροπία και θα γινόταν ο “κακός τύπος” στην ομάδα. Είμαι φαν του Τζόρνταν, πηγαίνω στα camp του, επομένως προσπαθούσα να δω τι συνέβη. Ο πρόεδρος μου είπε ότι του υπέγραψε ένα τσεκ 10 εκατομμυρίων δολαρίων και εκείνος το πέταξε και έφυγε από το γήπεδο”.

To Top