Αρίνας: “Ο Αντετοκούνμπο δεν ξέρει μπάσκετ” – Θανάσης: “Με τι θα χαιρόταν ο πατέρας μου” (video)

Με υποτιμητικά λόγια μίλησε ο παλαίμαχος σκόρερ Γκίλμπερτ Αρίνας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντας πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να περάσει τον αμυντικό του και να καρφώσει.

Η καριέρα του του στο ΝΒΑ ήταν φαντασμαγορική, η έφεσή του στο σκοράρισμα εκπληκτική, όμως ο Γκίλμπερτ Αρίνας δεν έφτασε εκεί που μπορούσε και εκεί που πολλοί περίμεναν να φτάσει.

Σε 11 σεζόν στο ΝΒΑ είχε 20.7 πόντους από 46% στο δίποντο, 35% στο τρίποντο και 80% στις βολές, 3.9 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα με τους Γουόριορς, τους Γουίζαρντς, τους Μάτζικ και τους Γκρίζλις, για πάντα όμως θα τον κυνηγάει το περιστατικό με τα όπλα στα αποδυτήρια της ομάδας της Ουάσινγκτον με τον Τζαβάρις Κρίτεντον, όταν ένα στοίχημα παραλίγο να οδηγήσει σε θλιβερά περιστατικά.

Τώρα, ο Αρίνας είναι πια ένας παλαίμαχος μπασκετμπολίστας που σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα. Αυτό έκανε και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον back-to-back MVP της Λίγκας, για τον οποίο μίλησε με άκρως υποτιμητικά και προσβλητικά λόγια σε podcast στις ΗΠΑ.

“Πρέπει να μάθει μπάσκετ. Για να είμαι ειλικρινής, είναι ο Τζέιμς Χάρντεν της Ανατολικής Περιφέρειας. Ό,τι είναι ο Χάρντεν στη Δύση, είναι ο Γιάννης στην Ανατολή. Έχεις έναν τύπο που δεν είναι πόιντ γκαρντ, που κρατάει την μπάλα και παίζει με ένα στυλ. Αυτό το στυλ είναι “θα εκμεταλλευθώ όλους τους ψηλούς που δεν μπορούν να κινηθούν όταν ντριμπλάρω, θα κάνω euro step και θα καρφώσω. Αυτό είναι καταπληκτικό στην κανονική περίοδο, όμως όταν το γήπεδο μικραίνει στα playoffs, δεν μπορείς πια να τα καταφέρεις. Πρέπει να μάθει να παίζει με πλάτη” ήταν τα λόγια του Agent Zero.

Την ίδια ώρα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δηλώνει: «Ο πατέρας μου θα χαιρόταν που είμαι στην ίδια ομάδα με τον Γιάννη»

To Top