Αραβίδης: “Επιστρέφω στη δράση, γιατί έμεινα συνειδητά εκτός…”

Εκτός δράσης έμεινε φέτος ο Χρήστος Αραβίδης και ύστερα από την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, με τον 31χρονο επιθετικό να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του για το πώς έφυγε από την αθηναϊκή ομάδα.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Μιλώντας τη Δευτέρα (4/6) στην ΕΡΑΣΠΟΡ τόνισε μεταξύ άλλων:

«Έμεινα εκτός δράσης, εκτός ποδοσφαίρου, γιατί έπρεπε να είμαι δίπλα σε ένα πρόσωπο που δίνει το δικό του αγώνα. Εν γνώσει μου, με πλήρη συνείδηση είπα όχι σε προτάσεις, ακόμη και σε δελεαστική από καλή γαλλική ομάδα. Έναν χρόνο εκτός είδα ξεκαθαρα πως στη ζωή το πιο σημαντικό πράγμα είναι η οικογένειά σου.

Πέρασα καλές στιγμές στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω τοποθετηθεί για τα αίτια που χώρισαν οι δρόμοι μας. Απλά το μόνο που θα πω είναι πως δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί», δήλωσε ο Αραβίδης.

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για την πιθανή επιστροφή του: «Φετος θα επιστρέψω στα γήπεδα.Υπάρχουν διαφορες προτάσεις που εξετάζω και σε λίγο καιρό θα επιλέξω την καλύτερη».

Για τη μάχη του περσινού πρωταθληματος: «Ήταν το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Η ΑΕΚ κατάφερε να έχει σταθερή απόδοση και σε συνδυασμό με τα λάθη των άλλων κατέκτησε τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξίσου ανταγωνιστικός, είχε σπουδαία απόδοση σε πολλά ματς και κατεκτησε το Κύπελλο, ενώ του χρόνου θα πατήσει πάνω στον σπουδαίο κορμό που έφτιαξε.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με πολλά προβλήματα, αλλά νομίζω πως θα επανέλθει. Τέλος κι ο Παναθηναϊκός θα δειξει καλύτερο πρόσωπο πιστεύω μετά την έλευση επενδυτή, αλλά κυρίως του Δώνη που είναι σπουδαίος προπονητής».

To Top