Αραούχο: «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο»

Ο Σέρχιο Αραούχο απολογήθηκε στους οπαδούς της ΑΕΚ για τη φετινή αγωνιστική αποτυχία ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο που του έδωσαν.

Συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ ζήτησε ο Σέρχιο Αραούχο, για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στους «κιτρινόμαυρους».

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα για την επόμενη μέρα της ομάδας και ευχαρίστησε τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο που του απένειμαν.

«Γεια σας αγαπητοί οπαδοί της ΑΕΚ. Ήθελα να ζητήσω ξανά συγγνώμη που δεν σταθήκαμε στο ύψος της κατάστασης όλη τη χρονιά, ξέρω ότι θα είστε πολύ θυμωμένοι αν δεν ήσασταν τότε δεν θα ήσασταν οπαδοί της ομάδας, και δεν φταίνε μόνο ένας ή δύο παίκτες για την κατάσταση, φταίνε όλοι και εγώ πρώτος. Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και του χρόνου θα προσπαθήσουμε ξανά μαζί σας, ευχαριστώ πολύ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε κάθε στιγμή και δεν μας εγκαταλείπετε ποτέ. Χίλια συγγνώμη για αυτή την κατάσταση…
Ευχαριστώ τον κόσμο και τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο που μου έδωσαν για το γκολ για τον Άλκη, για το καλωσόρισμα και για την αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα και στο χθεσινό παιχνίδι, τον σεβασμό μου απέναντί ??μου, ελπίζω αυτά τα πράγματα να μας ενώσουν τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους και ας είμαστε απλώς αντίπαλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μια μεγάλη αγκαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

To Top