Αρβανίτης για παραίτηση Κουρόγλου: “Ήταν κάτι που δεν το περίμενα”

Ο Λευτέρης Αρβανίτης είπε πως δεν περίμενε από τον Θόδωρο Κουρόγλου να παραιτηθεί, επιβεβαίωσε εμμέσως ωστόσο ότι υπήρξε διαφωνία και τόνισε πως με την είσοδο του Παύλου Ζουλιάμη στην ΚΑΕ μεγάλωνει η οικογένεια του Άρη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης μίλησε στο “Αρένα 89,4” τονίζοντας αρχικά για την υπόθεση του άρθρου 99 πως “είμαστε πανέτοιμοι για την μάχη της Παρασκευής, χρειάζονται ακόμη κάποιες δουλειές βέβαια, αλλά προσπαθούμε να μαζέψουμε κάθε τεκμήριο, κάθε λεπτομέρεια να είναι στην εντέλεια, καθώς είναι πολύ σημαντική η εκδίκαση. Θα είναι δίπλα μας και οι μέτοχοι, εγώ τους το ζήτησα”.

Για τη χθεσινή παραίτηση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Θοδωρή Κουρόγλου είπε πως “ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Μίλησα μαζί του, είναι αδερφικός μου φίλος. Τον ευχαρίστησα για την προσφορά του, αλλά από εκεί και πέρα συνεχίζουμε την συνεργασία μας μέσω της «ΓΕΝΕΣΙΣ». Επειδή έχεις μια μικρή διαφωνία με τον αδελφό σου, δε σημαίνει πως δεν είναι αδελφός σου” και πρόσθεσε: “Ο κ. Κουρόγλου, θα αντικατασταθεί από τον κ. Ζουλιάμη, ο οποίος είναι και χορηγός του Άρη. Σε καμία περίπτωση δεν μικραίνει η οικογένεια της ομάδας, ίσα- ίσα. Νομίζω πως μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, διευρύνεται ο κύκλος της”.

To Top