Αρβανίτης εφ΄όλης της ύλης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης. Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, την προσπάθεια εξυγίανσης και την άρση του απαγορευτικού από τη ΦΙΜΠΑ.

Αναλυτικά όσα είπε μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5»:

ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΜΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ήρθε η ώρα να άρουμε την απαγόρευση από τη ΦΙΜΠΑ, κάτι που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πέρυσι αφού περιμέναμε την υπαγωγή της ΚΑΕ στο Άρθρο 99. δε γινόταν να προχωρήσουμε με διακανονισμούς με αθλητές που είχαν προσφύγει στη ΦΙΜΠΑ γιατί δε θα καταφέρναμε συμφωνίες με τους πιστωτές για το 99. Πλέον μπορούμε να επιλέγουμε τους παίκτες που θέλουμε και είναι στα μέτρα μας. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, πήραμε τους παίκτες που ζήτησε ο προπονητής μας, Δημήτρης Πρίφτης. Όλοι καλοί χαρακτήρες και παιδιά ομάδας. κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σαν διοίκηση, όλα θα φανούν στο παρκέ».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ: «Έχουμε βαριά κληρονομιά. Παράλληλα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να καταλαβαίνουμε σε ποια κατάσταση βρισκόμασταν πριν από δύο χρόνια και ποια τώρα, πόσος αγώνας χρειάζεται ξεχρεώσουμε και κοιτάξουμε ψηλότερα. Οι ομάδες που είναι πάνω από μας δεν έχουν τόσα χρέη. Πρέπει πρώτα να φτιάξουμε τα οικονομικά και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Επειδή είμαστε Άρης, θα παλεύουμε πάντα για τη νίκη. Όνειρό μας είναι να ξεχρεώσει η ομάδα και βρεθεί κάποιος με πολλά χρήματα και τη δυνατότητα να βοηθά οικονομικά την ομάδα και να την κάνει πρωταθλήτρια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να την πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε με τη βοήθεια του κόσμου».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΛΕΥΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ: «Στόχος μας είναι να δημιουργούμε έσοδα ώστε να μπορούμε να αποπληρώνουμε τα χρέη μας. Κάναμε το Nick Galis Cup το οποίο και αυτό απέδωσε οικονομικά οφέλη. Πέρα από το οικονομικό απέδωσε και σε επίδεδο πρεστίζ. Γιατί μέχρι πριν από δύο χρόνια κανείς δεν ήθελε να έρθει στον Άρη και τώρα όλοι θέλουν να έρθουν. Η ομάδα έχει μπει πλέον σε ένα άλλο επίπεδο. Ξοφλάει τα χρέη της ανακτά την αξιοπιστία της που είναι πολύ σημαντικό. Εμείς είμαστε στον 5ο μήνα οικονομικής εξυγίανσης, από τον Μάιο έχουμε αρχίσει και πληρώνουν, έχουμε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Το πλάνο είναι σε 44 μήνες το 99 και σε 90 για ΙΚΑ και εφορία. Άρα έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο ακόμη».

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: «Τον Ιούνιο του 2012 ήταν πολύ κοντά να βρεθεί στην Β’ Εθνική. 1,5 εκατ. χρέος προς την Εφορία, 300.000 προς το ΙΚΑ, 3,5 εκατ. προς τρίτους. Είχε την απαγόρευση της ΦΙΜΠΑ. Ο Πανιώνιος δεν έχει τίποτα. Ο Πανιώνιος χρωστάει 150.000 ευρώ. Φανταστείτε σε τι κατάσταση βρέθηκε ο Άρης».

ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΜΕ ΤΟΝ Α.Σ.: «Είναι καλή η σχέση μας. Είναι πολύ μεγάλα τα προβλήματα του Α.Σ., χρειάζεται πολύ δουλειά από ανθρώπους που γνωρίζουν. Εμείς τα 2 χρόνια στην διοίκηση έχουμε καλές σχέσεις του Ερασιτέχνη και πληρώνουμε κανονικά και πολλές φορές όταν υπάρχει ρευστότητα βοηθάμε και λίγο παραπάνω και φέτος τα ίδια θα κάνουμε. Με τον κ.Παπαγεωργίου έχουμε καλή σχέση και επαφή, τώρα μιλάμε με τον κ. Φωτιάδη την τελευταία εβδομάδα. Πρέπει να βρεθεί μία λύση».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΖΕΝΚΟΦ: «Ως τις 30/7 ήταν στο χέρι του τι θα κάνει. Εγώ του είπα απλά, «Αλέξανδρε εμείς θα κάνουμε όλες τις συνθήκες που είχαμε ετοιμάσει από πέρσι για σένα». Το κάναμε. Πήραμε καλό προπονητή, κάναμε άρση του μπαν, έγιναν όλα όπως τα είχαμε πει και το παιδί θεώρησε ότι έπρεπε να μείνει στον Άρη. Γιατί έχει στο μυαλό του να κάνει πολύ μεγαλύτερα πράγματα από το να μείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αγαπάει πολύ την ομάδα, είναι ηγέτης, είναι αρχηγός κι εκτιμά αυτό που έκανε η ομάδα γι’ αυτόν».

To Top