Αρβανίτης: «Μια αγκαλιά, ένα κοινωνικό σχολείο ο Άρης»

Παρέμβαση για την κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης και στον ερασιτέχνη έκανε ο γενικός γραμματέας  του ΑΣ  και εκπρόσωπος του στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης.

«Η κοινωνία  έχει πάρα πολλά προβλήματα, το κράτος δεν βοηθάει καθόλου και μένουμε εμείς  να παλέψουμε για το μεγαλείο του Άρη, για το σύλλογο που τόσο πολύ αγαπάμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αρβανίτης μιλώντας στον «ΑΡΗΣ FM» για να υπογραμμίσει:

«Θα πρέπει και μείς ως διοίκηση να είμαστε προσεκτικοί να λέμε την αλήθεια στον κόσμο, ώστε να μπορέσουμε και στο μέλλον να στηριζόμαστε στα πόδια μας κα να μην έχουμε ανάγκη κανέναν».

 Για τα πολυπληθή  τμήματα  των ακαδημιών του δήλωσε: 

«Η παρουσία των παιδιών μας ικανοποιεί όλους. Χαιρόμαστε να βλέπουμε τα μικρά παιδιά να κυκλοφορούν περήφανα με τις μπλούζες του Άρη. Πρέπει να γίνει βίωμα στον Αρειανό κόσμο. Θα πρέπει τα παιδιά ότι άθλημα και αν θέλουν να κάνουν να τα φέρνουν οι γονείς  τους στον Άρη. Να τα φέρνουν κοντά στον ΑΡΗ ακόμη και  απλά για να παρακολουθούν αγώνες. Ο Άρης είναι  μια αγκαλιά, ένα κοινωνικό σχολείο που γαλουχεί  τα παιδιά με τις αρχές του Άρη, που ξέρουμε όλες ποιες είναι».

Αναφορικά με  τα τμήματα μπάσκετ εφήβων και  παίδων , τα οποία την περσινή χρονιά κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα, είπε:

«Η φιλοσοφία μας είναι η ίδια. Ο στόχος μας είναι πολύ συγκεκριμένος,  η παραγωγή αθλητών για την αντρική ομάδα,  η οποία είναι μια επιτακτική ανάγκη προκειμένου οι  αθλητές να χρησιμοποιηθούν από την  ΚΑΕ. Επίσης ο έτερος στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός. Όπως τα καταφέραμε και πέρυσι με  την κατάκτηση των πανελλήνιων πρωταθλημάτων, αντίστοιχα θέλουμε να πράξουμε και φέτος.  

 Οι πρωταθλητές των παίδων ανέβηκαν στους εφήβους, όπου διαθέτουμε και φέτος ένα πολύ δυνατό  τμήμα. Επίσης και στο παιδικό έχουμε ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, με τα περισσότερα παιδιά να προέρχονται από τις ακαδημίες του Άρη. Οι αθλητές της περσινής εφηβικής ομάδας στελεχώνουν και την  ανδρική ομάδα. Είναι παιδιά με ταλέντο εξαιρετικό, που έχουν σπουδαίο μέλλον».
 

Για τις επιτυχίες που σημειώνουν οι ακαδημίες μπάσκετ  του Άρη και σχετικά με την παράδοση που  έχει δημιουργηθεί, τόνισε:
«Τα αποτελέσματα που έχουμε τα τελευταία χρόνια  αποτελούν αποτέλεσμα  μιας δουλειάς  που ξεκίνησε το 2001, όπου  με  το κίνημα των νέων παραγόντων,  ξεκίνησε η αναγέννηση του Άρη.  Ακολουθώντας την ίδια τακτική και  νοοτροπία θα  συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες και να βγάζουμε μεγάλους αθλητές».

 Για την έναρξη των πρωταθλημάτων για τα τμήματα παίδων και εφήβων μπάσκετ, σημείωσε:

 «Ξεκινάμε το προσεχές Σαββατοκύριακο (8-9/10) . Και τα δυο τμήματα αγωνίζονται κόντρα στα Αστέρια, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Πρόκειται για μια ομάδα καλή και ανταγωνιστική, που επίσης καταλαμβάνει υψηλές θέσεις στο τέλος της χρονιάς. Θα πάμε να παίξουμε και  χαρούμε  το παιχνίδι μας  και  βέβαια να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».

 Κλείνοντας, ο κ. Αρβανίτης κάλεσε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο: «Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους τους φίλους της ομάδας. Καλούμε  τον κόσμο να έρθει να δει από κοντά  τα βλαστάρια του Άρη. Είναι  ερασιτέχνες αθλητές,  Αρειανάκια, που αγωνίζονται μόνο για τη φανέλα. Τίποτα άλλο δεν θέλουν.
Στέλνοντας ένα μήνυμα στους φίλους του Άρη θέλω να τους ζητήσω να αγαπήσουν τον Άρη και να έρθουν κοντά στο σύλλογο».

 

To Top