Αρβανίτης: “Μόνο ο Άρης μπορούσε να κάνει τέτοια εκδήλωση! Ο Γκάλης πρεσβευτής στα 100 χρόνια του συλλόγου”

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε για την τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη, ευχαριστώντας τον ίδιο, τον κόσμο που τίμησε τον «γκάνγκστερ», αλλά και τη δυναμική που μπορεί να προσδώσει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Arena 89,4”:

«Ούτε εμείς δεν καταλάβαμε πως κάναμε την εκδήλωση . Μόνο ο Άρης μπορούσε να κάνει μια τέτοια εκδήλωση, αυτό λέγαμε όλοι».

Για τη συγκίνηση του «Νικ»: «Αρκετές φορές δάκρυσε. Ήταν φανερό πως συγκινήθηκε πολύ. Η φανέλα που σηκώθηκε ήταν η… τελευταία στιγμή»!

Για τις χτεσινές στιγμές: «Είχε πλήρη ενημέρωση για πολλά πράγματα, αλλά δεν φανταζόταν κάποια πράγματα. Χάρηκε πολύ για τη σάλα που πήρε το όνομα του. Θα έπρεπε όμως να γίνει κάτι πιο μεγάλο για τον Άρη και εννοώ προφανώς την ανέγερση νέου γηπέδου για την ομάδα».

Για τα καλά λόγια αλλά και την επικοινωνία που είχε με τον Γκάλη: «Τον ευχαριστώ πολύ, μιλάει πάντα με τα καλύτερα για μένα. Πάντα ήμουν ειλικρινής μαζί του, νομίζω αυτό ήταν το κλειδί ώστε να δεχθεί και να συναινέσει να γίνει η εκδήλωση. Πάντα τον προσέγγιζα με σεβασμό. Του είχα πει την πρόταση μου τηλεφωνικώς, μου είπε «μου αρέσει, θέλω να τα πούμε κι από κοντά».

Για την επιτροπή που συστάθηκε για την διοργάνωση αυτής της μεγάλης εκδήλωσης: «Από τον Οκτώβριο και μετά που συστάθηκε η επιτροπή, υπήρξε πολύ καλή χημεία και θέλω να τους ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά και τους πέντε».

Για την τιμητική θέση που μπορεί να έχει ο Γκάλης στον εορτασμό των 100 χρόνων του Άρη: «Σίγουρα, ο Νίκος θα μπορέσει να είναι ο πρεσβευτής, ο επίτιμος πρόεδρος γι’ αυτόν τον εορτασμό που είναι μεγάλο γεγονός για όλη την Μακεδονία, για όλη την Ελλάδα. Ο Νίκος είναι τεράστιο κεφάλαιο για τον Άρη».

Και κατέληξε: «Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλο τον κόσμο που δεν μπόρεσε να έρθει στο γήπεδο. Πολύς κόσμος μου ζήτησε εισιτήρια, από όλη την Ελλάδα. Ήρθε από όλη την Ελλάδα κόσμος.

Είδαμε πως υπήρχε τεράστια συσπείρωση, ο κόσμος γέμισε το γήπεδο, όλοι ασχολήθηκαν με το μπάσκετ και τον Άρη, που είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει το μπάσκετ στο βορρά».

To Top