Αρβανίτης: “Πρώτα η σωτηρία, μετά η αναζήτηση ευθυνών”

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης με κοινό στόχο τη σωτηρία όλων των τμημάτων του Άρη που αντιμετωπίζουν πρόβλημα έστειλε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης, στο πλαίσιο της ομιλίας του στη γιορτή του συλλόγου, στο Αλεξάνδρειο.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μπάσκετ τόνισε: «Το πώς η ομάδα έφτασε σ’ αυτό το σημείο και ποιοι ευθύνονται είναι γνωστό. Όπως γνωστός είναι και ο μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε και ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε. Αυτή τη στιγμή όμως η αναζήτηση ευθυνών να μείνει πίσω και όλοι μαζί να προτάξουμε τη σωτηρία της ομάδας. Να είστε σίγουροι ότι οι υπεύθυνοι που έχουν φτάσει τον Σύλλογο σ’ αυτό το σημείο ήδη έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του Αρειανού και μετά θα ακολουθηθεί ο δρόμος έτσι ώστε να «πληρώσουν» για τις ευθύνες τους.

Πρόσθεσε πως “όλοι τώρα όμως ενωμένοι να βοηθήσουμε τα τμήματα μας.  Η ποδοσφαιρική ομάδα να καταφέρει αύριο να πάρει τη νίκη κόντρα σ’ όλο το σύστημα που πάντα πολεμάει τον Άρη. Κόντρα σ’ αυτό το σύστημα πρέπει όλοι ενωμένοι να παλέψουμε”.

To Top