Χωρίς κατηγορία

Αρβανίτης: “Σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΕΟΚ ο Αναστόπουλος! Φως φανάρι η ιστορία! Δεν πάει άλλο”!

Καυστικός σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης, μετά την ολοκλήρωση του σκανδάλου σε βάρος του κιτρινόμαυρου συλλόγου και την οριστική διακοπή του αγώνα, χωρίς να καταλάβει κανείς το “γιατί”.

Τόνισε αρχικά: “Σήμερα είχαμε τον κ. Αναστόπουλο, που ήρθε στο Παλέ με διατεταγμένη υπηρεσία να λήξει το παιχνίδι όπως ήθελε εκείνο. Ο Άρης έχει αρχίσει να βρίσκει το δρόμου και το σύστημα του μπάσκετ αυτό δεν το θέλει. Από τη πρώτη  στιγμή που εμφανίστηκε στο γήπεδο είχε σκοπό να δημιουργήσει θέματα και προβλήματα στην ομάδα, με αποκορύφωμα ότι ενώ το γήπεδο είχε αδειάσει σε εύλογο χρονικό διάστημα, γιατί υπήρχαν θέματα ασφάλειας των φιλάθλων επειδή οι δρόμοι ήταν κλειστοί λόγω των παράλληλων εκδηλώσεων (ημιμαραθώνιος). Κάναμε τα αδύνατα δυνατά, τον φωνάξαμε να το δει, το είδε και θεώρησε ότι οι 10-15 που ήταν εκεί δεν τον κάλυπταν και έκλεισε το φύλλο αγώνα. Όταν πήγαμε να του μιλήσουμε, έκλεισε την πόρτα… Ο κ. Αναστόπουλος ήθελε από την πρώτη στιγμή να διακόψει το ματς εις βάρος του Άρη. Το πρώτο πράγμα που μου είπε πριν τον αγώνα ήταν ότι εμείς θα φύγουμε γιατί έπεσε ένα ποτήρι… Είδαμε το βίντεο της δεύτερης διακοπής. Είχε πέσει ένα κομμάτι χαρτί. Ήρθε ως άνθρωπος να εκπληρώσει μια αποστολή”.

Ρωτήθηκε να διευκρινίσει τι εννοεί λέγοντας για το “σύστημα” και απάντησε: “Το σύστημα είναι η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ. Εμείς στηρίξαμε τον ΕΣΑΚΕ (στις εκλογές). Η ΕΟΚ δείχνει πλέον τι γίνεται. Εμείς παίζαμε αντίπαλοι με ομάδα που στήριξε την ΕΟΚ. Βλέπουμε τι γίνεται… Τα πράγματα δεν πάνε καλά στο μπάσκετ, λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Πρέπει πλέον να αρχίσουμε να τα λέμε”.

Πρόσθεσε πως “έχει αλλάξει όλη η στάση του συστήματος σε βάρος των ομάδων που δεν στήριξαν την πρόταση της ΕΟΚ στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ. Το είδαμε σήμερα, το είδαμε και στη Κηφισιά, όταν είχαμε 17-3 βολές. Είναι πολλά πράγματα… Πρέπει πλέον τα τα λέμε… Εμείς δεν πάμε σε ανοικτό πόλεμο με την ομοσπονδία. Δεν έχουμε καμία σχέση. Η ομοσπονδία προσπαθεί να πλήξει τον Άρη για τους λόγους που ανέφερα πριν”.

Για την στάση του ΠΑΟΚ είπε: “Είπαν ότι θέλουν να παίξουν, στη δεύτερη διακοπή είπε ο κ. Σταυρόπουλος ότι αποφασίζει ο διαιτητής…”.

Για τη δεύτερη διακοπή τόνισε: “Στο βίντεο φάνηκε ότι πέφτει μια μπάλα από χαρτάκια στο γήπεδο και έτσι έγινε η δεύτερη διακοπή. Νομίζω ότι δεν τον χτύπησε κιόλας. Φαίνεται στο βίντεο”.

Για το ότι οι κ.κ. Πόππης και Ρούσσος θέλουν να καταθέσουν μήνυση στον Αναστόπουλο τόνισε: “Αν τους έχει εξιβρύσει, τότε καλά θα κάνουν να καταθέσουν μήνυση”.

Πρόσθεσε πως “έχουμε κάνει ένσταση νόμιμα και εγκαίρως. Υπάρχουν δεδικασμένα… Έχουν τελειώσει πολλά παιχνίδια που έχουν τελειώσει μετά τα μεσάνυχτα… Γι’ αυτό και λέω ότι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Για το “μέτωπο” που πλέον δημιουργείται με την ΕΟΚ είπε: “Το ξέρω ότι ανοίγει μέτωπο, αλλά τι χειρότερο να μας κάνουν; Έχουμε τεράστια ζημία με αυτό που έγινε σήμερα. Δεν πάει άλλο. Ως εδώ! Εμείς θα παλεύουμε μέσα στο γήπεδο αποδεικνύοντας ότι είμαστε μια καλή ομάδα, έχουμε λύσει πολλά προβλήματα, όμως φτάνει…”.

Κατέληξε λέγοντας: “Εννοείται ότι οτιδήποτε δημιουργεί πρόβλημα στην διεξαγωγή ενός αγώνα το καταδικάζουμε, όμως με το που ξεκίνησε ο αγώνας δεν έγινε το παραμικρό στο γήπεδο. Υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα και δεν υπήρξε κανένα παράπονο από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και γι’ αυτό λεώ ξανά ότι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία”.

To Top