Αρβανίτης στο PRESSARIS: “Κάναμε στον Σκορδίλη μια πάρα πολύ καλή πρόταση”

Τις πρώτες του σκέψεις για την κλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και τις εξελίξεις στην υπόθεση Σκορδίλη εξέφρασε στο PRESSARIS ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, υπογραμμίζοντας πως η πρόταση που έγινε στον παίκτη για την αποπληρωμή της οφειλής είναι πολύ καλή για τα δεδομένα που ισχύουν στην χώρα και την ομάδα.

Πρώτη σας κλήρωση ως πρόεδρος του Άρη. Ένα πρώτο σχόλιο για την κλήρωση…

Μετά από 15 χρόνια στο ερασιτεχνικό μπάσκετ είναι για μένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία να εκπροσωπώ την τεράστια ομάδα του Άρη σε αυτή την ωραία εκδήλωση. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με ένα μεγάλο ντέρμπι στην έδρα μας τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, θεωρούμε ότι η κλήρωση είναι καλή. Θα υποδεχτούμε την ομάδα του Παναθηναϊκού όπως της αρμόζει, το γήπεδο θα είναι γεμάτο, η ατμόσφαιρα καταπληκτική. Οι ομάδες θα είναι σχετικά ανέτοιμες, θα παλέψουμε για το καλύτερο, ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Είπατε ότι έχετε χάσει τον ύπνο σας από τότε που αναλάβατε την ΚΑΕ. Σήμερα έγινε μια συνάντηση για υπόθεση “αγκάθι” αυτή του Σκορδίλη. Τι νεότερα υπάρχουν;

“Ασχολούμαι από τις 25 Μαϊου από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ με τα προβλήματα του Άρη. Είναι τεράστιος ο όγκος των προβλημάτων και δισεπίλυτα διότι είναι χρόνια. Μιλάμε για οικονομικά θέματα και ο κόσμος έχει αρχίσει να πιέζεται και δυσκολεύεται περισσότερο. Λύσαμε πάρα πολλά, θα τα πούμε και σε συνέντευξη Τύπου. Είναι από τα μεγάλα “αγκάθια”. Κάναμε μια νέα πρόταση στον καλαθοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του, τον κ. Πετράτο. Θεωρούμε ότι είναι πρόταση για τα δεδομένα του Άρη και της εποχής και από τον τρόπο αποπληρωμής πάρα πολύ καλή. Ήθελε 2-3 ώρες να το σκεφτεί. Θα μας απαντήσει για να προχωρήσουμε.

Αν λυθεί αυτή η υπόθεση ανοίγει ο δρόμος για να εκδοθούν τα δελτία των Αμερικανών;

Ναι, βεβαίως. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στο να παίξουν. Θα πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα. Όλοι οι φορείς βλέπουν ότι πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα, για να είναι και το πρωτάθλημα όμορφο. Εμείς κάναμε μια επιλογή την πιστεύουμε και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος έτσι όπως πρέπει για να είναι όλοι ευχαριστημένοι και ο αθλητής και ο Άρης”.

To Top