Αρβανίτης – Τζεβελέκης “πακέτο” στην Αθήνα για το άρθρο 99!

Στην Αθήνα βρέθηκαν χθες ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης και ο πρώην πρόεδρος, Θανάσης Τζεβελέκης και είχαν συναντήσεις με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη για την υπόθεση υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Goal” “σειρά επαφών στην Αθήνα με υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών είχε χθες στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης Λευτέρης Αρβανίτης, που συνοδευόταν από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Θανάση Τζεβελέκη. Οι επαφές αυτές σχετίζονται με την προσπάθεια που καταβάλουν οι «κίτρινοι» για την υπαγωγή τους στο άρθρο 99, με τη δικαστική μάχη να έχει οριστεί για την επόμενη Παρασκευή 26 Απριλίου.

Θυμίζουμε πως ο Αρης είχε λάβει προσωρινή διαταγή υπαγωγής από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και στο διάστημα που μεσολάβησε έγινε (και βρίσκεται σε εξέλιξη) προσπάθεια διακανονισμών με το 60% των πιστωτών της ΚΑΕ προκειμένου να καλυφθούν οι όροι που απαιτούνται από το άρθρο. Στον Αρη δηλώνουν αισιόδοξοι για την αίσια έκβαση της υπόθεσης και εκτιμούν πως θα κερδίσουν έναν δικαστικό αγώνα που βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τη βιωσιμότητα του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια”.

 

To Top