“Αργεί ακόμα το ματς με τον Άρη, το μυαλό μας μόνο στον Πανσερραϊκό…”

Το μυαλό του αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκο έχει ο τεχνικός της Καβάλας, Κώστας Ανυφαντάκης, που θεωρεί πλεονέκτημα τις εκτιμήσεις που θέλουν την ομάδα του τρίτο φαβορί στην κούρσα της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το αν όντως αναμένουν πολύ κόσμο στο γήπεδο: “Yπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στην πόλη. Νομίζω θα έχει πολύ κόσμο. Μετά από καιρό υπάρχει τόσο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο της Καβάλας. Για τις δύο ομάδες είναι το πιο σπουδαίο παιχνίδι.

Για το αν έχει ενημέρωση το πότε θα γίνει τελικά το παιχνίδι: “Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει Κυριακή το παιχνίδι. Είναι ήδη Τετάρτη και έχουμε προγραμματισμό για να παίξουμε την Κυριακή. Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση είναι ασόβαρη. Κάποια στιγμή πρέπει να πατήσουμε και λίγο φρένο στην Ελλάδα. Εμείς προετοιμαζόμαστε για παιχνίδι την Κυριακή”.

Για την εικόνα που πρέπει να έχει η ομάδα του στο παιχνίδι: “Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοντρολάρουμε τον ενθουσιασμό που υπάρχει και μέσα στα αποδυτήρια. Άξια και οι δύο ομάδες είναι σε αυτή τη θέση. Πάνω απ΄όλα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και αν έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Είναι καλός ενθουσιασμός, αλλά θα είναι δύσκολο παιχνίδι”.

Για το γεγονός ότι άπαντες θεωρούν την Καβάλα ως τρίτο φαβορί για την άνοδο: “Αυτό είναι καλό για εμάς. Κάναμε μία σειρά αγώνων μόνο με μία ισοπαλία. Τώρα ήρθε η ώρα να είναι στο χέρι μας.Αν κερδίσουμε τον Πανσερραϊκό θα είμαστε πρώτοι. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα ασκήσει επί χάρτου, αλλά κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Προφανώς και είναι δύσκολο το παιχνίδι στο Χαριλάου, αλλά το ματς αυτό αργεί, έχουμε μπροστά μας τον Πανσερραϊκό”.

To Top