ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αργεί η επιστροφή Μπλούμπεργκς, από ποια παιχνίδια θα λείψει

Ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς θα συμπληρώσει αυτή την εβδομάδα τρεις εβδομάδες απουσίας από την αγωνιστική δράση, εξαιτίας του τραυματισμού στον αστράγαλο, που τον ταλαιπωρεί από τις 10 Οκτωβρίου και τον εκτός έδρας αγώνα με την Λιετκαμπέλις.

Όπως όλα δείχνουν το διάστημα, που θα λείψει θα είναι μεγαλύτερο απ’ ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά (τουλάχιστον 15 μέρες) και μπορεί να πλησιάσει τον έναν μήνα!

Το διάστρεμμα στον αστράγαλο είναι πιο σοβαρό απ’ ότι ανέφερε η αρχική διάγνωση και θα χρειαστεί κι άλλον χρόνο ο Λετονός φόργουορντ για να το ξεπεράσει και να το αφήσει πίσω του οριστικά.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμηση για την ακριβή ημερομηνία επανόδου του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας, πριν τις 10 Νοεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει σίγουρα από τις αναμετρήσεις με Κλουζ (01/11), Κολοσσό (04/11), Μπουντούτσνοστ (8/11) και παίζεται αν θα είναι έτοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (12/11). Η κατάσταση του θα επαναξιολογείται ανά βδομάδα.

To Top