Αργεντινή: Για πρώτη φορά γυναίκα νικήτρια στο ετήσιο Πρωτάθλημα Ψησίματος (video)

Άναψαν την Κυριακή τις ψησταριές και τις σούβλες τους οι Αργεντινοί δεξιοτέχνες του γκριλ, για το τέταρτο ετήσιο ομοσπονδιακό πρωτάθλημα ψησίματος στο Μπουένος Άιρες.

Συμμετέχοντες και θεατές θεατές του φεστιβάλ συγκεντρώθηκαν κατά μήκος της κύριας λεωφόρου του Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσουν τη δράση, γιορτάζοντας τη γαστρονομική κουλτούρα της χώρας καθώς επρόκειτο να στεφθεί ο καλύτερος σεφ – ψήστης μπάρμπεκιου στη χώρα.

Η Ναταλί Σουάρεζ επικράτησε έναντι 24 φιναλίστ, 20 ανδρών και 4 γυναικών, σε σύνολο 800 συμμετεχόντων.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο τουριστικής προβολής του Μπουένος Άιρες, οι διαγωνιζόμενοι που εκπροσωπούν και τις 23 επαρχίες της Αργεντινής, τοποθέτησαν περίπτερα στη λεωφόρο 9 Ιουλίου, που πήρε το όνομά της για την ημέρα της ανεξαρτησίας της χώρας. Οι συμμετέχοντες «θα ετοιμάσουν διαφορετικές μερίδες κρέατος μπροστά σε μια κριτική επιτροπή ειδικών που θα επιλέξουν τον πρωταθλητή του 2022», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Ο διαγωνισμός θα κριθεί με βάση τον τρόπο με τον οποίο οι μάγειρες εκτελούν τις δικές τους εξειδικευμένες τεχνικές για το ψήσιμο κρέατος, μια παράδοση κοινή σε όλη τη νότια Νότια Αμερική.

To Top