Αργεντινή: Οι Άρχες συνέλαβαν τους εκβιαστές του Ντι Μαρία μέσα σε 48 ώρες!

Η Αστυνομία της Αργεντινής συνέλαβε τους εκβιαστές του Άνχελ Ντι Μαρία, μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες και έδωσε τέλος στις απειλές που δέχτηκε η οικογένειά του.

Οι Αρχές της Αργεντινής και συγκεκριμένα της πόλης του Ροσάριο, συνέλαβαν μέσα σε 48 ώρες τα καρτέλ που απειλούσαν τον Άνχελ Ντι Μαρία και την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, έμποροι ναρκωτικών από τη γενέτειρά του το Ροσάριο έστειλαν απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια του μέσου της Μπενφίκα, ξεκαθαρίζοντας πως αν επιστρέψει στη Ροσάριο Σεντράλ, όπως επιθυμεί ο ίδιος, τότε θα σκοτώσουν μέλος της οικογένειάς του.

«Πείτε στον γιο σας τον Άνχελ, να μην επιστρέψει στο Ροσάριο γιατί θα σκοτώσουμε ένα μέλος της οικογένειας. Ούτε καν ο Πουγιάρο δεν πρόκειται να σας σώσει. Δεν αφήνουμε σημειώματα σε χαρτί. Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους», αναφερόταν στο μήνυμα, σύμφωνα με τη ρεπόρτερ της ιστοσελίδας «Infobae», που επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Μετά από περίπου 48 ώρες, η Αστυνομία της Αργεντινής έφτασε στη σύλληψη των εκβιαστών, όπως έκανε γνωστό η Υπουργός Ασφαλείας της χώρας, Πατρίσια Μπούλριτς. «Ο υπεύθυνος για τις απειλές και τον πυροβολισμό ενάντια στον Ανχέλ Ντι Μαρία και την οικογένειά του, συνελήφθη.

Ο Πάμπλο Ακότο, ο οποίος βρισκόταν υπό διερεύνηση για εμπόριο ναρκωτικών, ομολόγησε, ότι συμμετείχε σε υποκλοπές ως αρχηγός της συμμορίας. Οι Σάρα Μπελέν Γκουτιέρες και Γκάμπριελ Ίσμαελ Παστόρε, που ήταν συνεργοί του συνελήφθησαν επίσης από την αστυνομία του Σάντα Φε, μέσω PDI, την ώρα που επιχειρούσαν να δραπετεύσουν», έγραψε στον λογαριασμό της η Υπουργός Ασφαλείας της Αργεντινής.

«Εξαιρετική δουλειά από τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα, Χαβιέρ Αρτσούρμπι και Πάμπλο Σόκα από το Σάντα Φε, οι οποίοι μας επέστρεψαν να λάβουμε πληροφορίες για τον υπεύθυνο πίσω από τους εκβιασμούς. Είμαστε ενάντια στη μαφία, τους έμπορους ναρκωτικών και εκβιαστές, για να φέρουμε την ασφάλεια στους ανθρώπους του Ροσάριο και της Αργεντινής», πρόσθεσε η Μπούλριτς.

To Top