Αργυριάδης στο PRESSARIS: «Πρέπει να αποκτήσει διοίκηση ο Άρης… χθες»

Η ΠΑΕ Άρης συνεχίζει να έχει «κάτι σαν» διοίκηση, βαδίζοντας στην κόψη του ξυραφιού, μετά το νέο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η… δυστοκία της ΚΜΑ να συγκροτήσει διοίκηση Πρωτοδικείου, αφού καταργήθηκε η επίσης «κάτι σαν» διοίκηση, διοικούσα επιτροπή, αφήνει μετέωρη την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Η νομική επιτροπή που «τρέχει» το άρθρο 99 ήταν ξεκάθαρη στο θέμα αυτό τόσο με δηλώσεις των νομικών, όσο και με ενέργειες στην κατεύθυνση να ικανοποιηθεί η «ανάγκη για άμεση συγκρότηση διοίκησης».

Ο Αργύρης Αργυριάδης είναι κατηγορηματικός, μιλώντας στο PRESSARIS για το θέμα αυτό. «Η ΠΑΕ πρέπει να αποκτήσει διοίκηση. Θα έπρεπε ήδη να το έχει κάνει. Μια διοίκηση που να αναλάβει την υλοποίηση των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές και να λύσει μικρά ή μεγάλα διαδικαστικά ζητήματα που απασχολούν την άμεση καθημερινότητα της εταιρίας» όπως μας είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι «Πρέπει να επισπευσθούν οι  διαδικασίες ώστε να προχωρήσουμε σε επαφές με τους πιστωτές, αλλά και γιατί ο Άρης πρέπει να έχει διοίκηση Πρωτοδικείου ενόψει της συζήτησης της αίτησης στις 11 Ιανουαρίου. Δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου».

To Top