Αργυριάδης στο PRESSARIS: “Σωτήρια απόφαση για τον Άρη, δικαίωση σε όσους το πίστεψαν, αλλά και… καμπανάκι”!

Η νομική επιτροπή του Άρη δικαιολογημένα ένιωθε ανακούφιση και δικαίωση μετά την είδηση της… δεκαετίας. Συγκεκριμένα, η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το αίτημα εξυγίανσης του Άρη μέσα από τις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα είναι θετική και μάλιστα δημοσιεύθηκε!

Αυτό σημαίνει ότι πλέον η ΠΑΕ είναι άμεσα έτοιμη να καταθέσει πλήρη φάκελο στο δικαστήριο και να υπαχθεί οριστικά στο άρθρο 99!

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον νομικό Αργύρη Αργυριάδη, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τις εξελίξεις. «Η γνωμοδότηση αυτή είναι μια απάντηση σε όλους αυτούς που έλεγαν ότι δεν θα πετύχει το πλάνο μας, τονίζοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε ανάλογη απόφαση στο παρελθόν από το Δημόσιο” είπε εμφανώς συγκινημένος για να προσθέσει: “Αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιτυχία όλων όσων πίστεψαν στο πρότζεκτ, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα μια σωτήρια απόφαση για ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο Άρης”.

Ο Αργυριάδης εκ των πρωτεργατών της υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του: “Σε όσους πίστεψαν στο πλάνο που οδηγεί στην εξυγίανση του Άρη. Ιδιαίτερα στις διοικήσεις Ψηφίδη και Ηλιάδη που έτρεξαν το πλάνο που καθορίσαμε μαζί με τους συναδέλφους, για να φτάσουμε στην απόφαση αυτή, που σίγουρα είναι θετική για τον Άρη».

Από κει και πέρα, ο νομικός του Άρη δεν παρέλειψε να κρούσει τον… κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι: «Η δουλειά φυσικά δεν τελειώνει τώρα. Τώρα ξεκινά. Πρέπει όλοι οι αρμόδιοι του συλλόγου να εξασφαλίσουν ότι θα τηρείται η νέα ρύθμιση και για αυτό θα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να είμαστε συνεπείς στην διαδικασία της εξόφλησης των οφειλών».

To Top