Αρειανή γαλούχηση σε Ισπανούς φοιτητές μέσα στο Nick Galis Hall!

Ισπανικό χρώμα θα έχουν οι κερκίδες του “Nick Galis Hall” σήμερα, καθώς Ίβηρες φοιτητές θα παρακολουθήσουν τον αγώνα του Άρη και θα ζήσουν από κοντά την μοναδική εμπειρία που δίνει ο κόσμος της ομάδας όταν γεμίζει το θρυλικό Παλέ!

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης “μια παρέα Ισπανών φοιτητών που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη με το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus, ενημερώθηκαν για το παιχνίδι του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ και δεν το σκέφτηκαν ούτε στιγμή!

Η Ana, o Enrique, η Christina, ο Diego, η Marta και ο Tadas ήρθαν στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ να πάρουν τα εισιτήριά τους για το σημερινό (21.30) παιχνίδι και να ζήσουν από κοντά τον παλμό του “Nick Galis Hall”, όχι όμως μόνοι τους.

Ο Χρήστος, παθιασμένος φίλαθλος του ΑΡΗ, είναι μέλος-εθελοντής του Συλλόγου ESN Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου που βοηθά τους φοιτητές του προγράμματος Erasmus, όταν αυτοί επισκέπτονται την πόλη μας για εκπαιδευτικούς λόγους. Ως εθελοντής του Συλλόγου αυτού, πρότεινε στους Ισπανούς φοιτητές να βρεθούν στο ντέρμπι της 2η αγωνιστικής, ώστε να δουν από κοντά τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργείται στις κερκίδες του “Nick Galis Hall” και φυσικά οι ίδιοι, έχοντας ακούσει πολλά για τα παιχνίδια στην έδρα του ΑΡΗ, είπαν αμέσως το “ναι”!

Οι συγκεκριμένοι φοιτητές δεν είναι, όμως, οι μόνοι, καθώς το ενδιαφέρον και οι συμμετοχές είναι ήδη δεκάδες και επομένως, πολλοί θα είναι οι νεαροί Ίβηρες φίλαθλοι που θα δουν από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας μας απόψε!”.

 

To Top