Χωρίς κατηγορία

Αρειανός από το Οχάιο στέλνει το μήνυμα με το δικό του διαρκείας!

Ο Αντώνης Κερκίμης δεν μένει στη Θεσσαλονίκη. Δεν μένει καν στην Ελλάδα. Έφυγε από νεαρός στην Αμερική θέλοντας να ζήσει το δικό του όνειρο. Εκεί μεγαλούργησε επαγγελματικά, άλλαξε την ζωή του, αλλά ποτέ δεν έσβησε την φλόγα της αγάπης του για τον Άρη!

Ο 55χρονος σήμερα φίλαθλος του Άρη είναι μόνιμος κάτοικος Οχάιο, ζώντας στην πόλη Άκρον. Πριν φύγει για την Αμερική για να σπουδάσει για ένα καλύτερο «αύριο» έπαιζε μπάσκετ παιδικό και εφηβικό στον Άρη.

Από τότε δεν έπαψε να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στον Άρη μέσω Ίντερνετ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ως αυτοδημιούργητος πια στην ιδέα του Άρη, υποστηρίζει ότι ο σύλλογος μπορεί να βρει τον δρόμο του, αρκεί να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις, στον κόσμο του και φυσικά σε ανθρώπους που θα κάνουν σωστή διαχείριση.

Το PRESSARIS τον συνάντησε τυχαία. Ομολόγησε ότι: «Όποτε έρχομαι στην Ελλάδα πηγαίνω στο γήπεδο, ενώ κάθε χρόνο αγοράζω διαρκείας για να στηρίξω την ομάδα. Όλοι οι φίλαθλοι του Άρη πρέπει να παίρνουμε το διαρκείας. Είναι το πιο απλό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για την ομάδα. Όλα τα κλαμπ του εξωτερικού στηρίζονται σε αυτήν την φιλοσοφία».

Αυτός ο Αρειανός της Αμερικής θα μείνει λίγες μέρες ακόμη στη Θεσσαλονίκη αλλάζοντας το πρόγραμμα των επαγγελματικών του υποχρεώσεων (έχει επιχείρηση στα πλαστικά) για να βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης, να δει τον αγώνα με τον ΟΦΗ και φυσικά όπως μας είπε: «για να αγοράσω το εισιτήριο διαρκείας»!

Ένας Αρειανός που βάζει τα γυαλιά σε όλους και στέλνει το μήνυμα, χιλιάδες… μίλια μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

To Top