ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αρειανός για Αρειανό με δέκα εισιτήρια διαρκείας

Αρειανός για Αρειανό με δέκα εισιτήρια διαρκείας! Η αλληλεγγύη ήταν και είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας του Άρη κι αυτό αποδεικνύεται συνεχώς με πράξεις.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Άρης σε σχετική ανακοίνωσή της:

“Η αλληλεγγύη ήταν και είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας του ΑΡΗ κι αυτό αποδεικνύεται συνεχώς με πράξεις. Όπως αυτή της εταιρείας «ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ».

Η γνωστή εταιρεία εμπορίου γάλακτος και ζωοτροφών είναι χρυσός χορηγός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea και δίνει τη δυνατότητα σε 10 φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι δε δύνανται να δουν από κοντά τη φετινή προσπάθειά της, να κλείσουν θέση… διαρκείας στο «Nick Galis Hall».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία «ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ» προσφέρει 10 εισιτήρια διαρκείας, ενιαίου πακέτου (Stoiximan Basket League και BKT EuroCup) σε ισάριθμους ανέργους και φοιτητές.

Από σήμερα 31/10 έως την Τετάρτη 08/10, οι φίλοι του ΑΡΗ Midea που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση, στέλνοντας στη διεύθυνση [email protected] τα εξής στοιχεία:

* Ονοματεπώνυμο

* ΑΜΚΑ

* Τηλέφωνο

* Ηλεκτρονική διεύθυνση

Σημειώνεται ότι, για να παραλάβουν τα εισιτήριά τους, οι νικητές θα πρέπει να προσκομίσουν φοιτητικό πάσο ή κάρτα ανεργίας”.

To Top