Αρειανός για Αρειανό: 12 διαρκείας για άνεργους και φοιτητές από το ARIS London Fans και το Kritsimis Jewellery

Μεγάλη πρωτοβουλία από το Aris London Fans και το Kritsimis Jewellery που δίνουν 12 διαρκείας στο τμήμα μπάσκετ του Άρη, απευθυνόμενοι σε ανέργους και φοιτητές.

Αναλυτικά:

Η αλληλεγγύη και η αγάπη για τον συνοπαδό είναι συνώνυμα του Άρη. Κι αυτό αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία. Έτσι και τώρα.

Το ARIS London Fans, η φωνή και η δύναμη του Άρη στην Αγγλία, αγόρασε 8 εισιτήρια διαρκείας, τα οποία διαθέτει σε άνεργους και φοιτητές, σε φιλάθλους, δηλαδή, οι οποίοι θέλουν διακαώς να βρεθούν κοντά στην ομάδα, αλλά δεν έχουν αυτήν τη δυνατότητα.

Την ίδια ώρα, ο γνωστός φίλος του Άρη, Βαγγέλης Κριτσίμης και το Kritsimis Jewellery (www.kritsimis.gr) αγόρασε και διαθέτει τέσσερα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία μπαίνουν στην ίδια κλήρωση.

Από σήμερα Παρασκευή (23/09) έως την Κυριακή 02/10, όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει για τα 12 εισιτήρια διαρκείας καλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους στη διεύθυνση [email protected]. Τα στοιχεία που πρέπει να σταλούν είναι:

Ονοματεπώνυμο

ΑΜΚΑ

E-MAIL

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 03/10. Οι νικητές θα παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και πρέπει να προσκομίσουν απαραιτήτως κάρτα ανεργίας ή φοιτητικό πάσο σε ισχύ.

Σημειώνεται ότι όποιος έτερος φίλος του Άρη επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας και να το διαθέσει σε άνεργους και φοιτητές, μπορεί να επικοινωνήσει με την μπουτίκ της ΚΑΕ (2310 275464) και το εισιτήριό του θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα, για τη σχετική κλήρωση.

Η ΚΑΕ Άρης ευχαριστεί θερμά, τόσο το ARIS London Fans, όσο και το Kritsimis Jewellery γι’ αυτήν την αξιέπαινη κίνηση.

Ραντεβού στο «Nick Galis Hall»!

To Top