ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρειανός bartender διεκδικεί παγκόσμια διάκριση! (photos)

Είναι Αρειανός, είναι αναγνωρισμένος bartender σε διεθνές επίπεδο και διεκδικεί μια παγκόσμια διάκριση! Ο λόγος για τον Γιώργο Φλώρο, με καταγωγή από τα Ανθέμια στην Νάουσα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης και… Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στα 34 του χρόνια έχει τρεις μεγάλες αγάπες: την κόρη του Νεφέλη, τον Άρη και την δημιουργία μοναδικών κοκτέιλ. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πετύχει μεγάλες διακρίσεις σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ σήμερα είναι ένας αξιόλογος επαγγελματίας εκπαιδευτής bartender!

Στο βιογραφικό του έχει “γράψει” πολλά χιλιόμετρα στο πλευρό του Άρη, αλλά και άπειρες ώρες, “καταθέτοντας” ψυχή και… φωνή, ενώ συνέβαλε στην δημιουργία κιτρινόμαυρου συνδέσμου στα Ανθέμια. Τα παιδιά στην κερκίδα τον (ανά)γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια με το προσωνύμιο “ο σκούρος”.

Τις τελευταίες ημέρες δίνει πάντως, τον δικό του αγώνα συμμετέχοντας στον κορυφαίο παγκοσμίως διαγωνισμό κοκτέιλ World Class Club, με μια δική του σύνθεση που της έδωσε το όνομα της κόρης του (“Νεφέλη”)! Όσοι περισσότεροι τον ψηφίσουν αυτόματα θα του δώσουν την ευκαιρία να… προκριθεί στα τελικά του διαγωνισμού στην Σκωτία διεκδικώντας μια παγκόσμια διάκριση.

“Είναι μια μεγάλη πρόκληση και με την βοήθεια του κόσμου, μπορώ να περάσω στα τελικά και να διαφημίσω την Ελλάδα και γιατί όχι και την αγάπη μας, τον Άρη” σχολίασε χαρακτηριστικά στο PRESSARIS, o Φλώρος.

Μπορείτε να ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ για να τον ψηφίσετε και να τον στείλετε στα τελικά!

Δείτε μερικές φωτογραφίες κιτρινόμαυρης… τρέλας:

 

To Top