Αρης-Ιπσουϊτς, απόψε, στο «Βικελίδης»!

Απόψε στις 8 μ.μ., μια ακόμη βραδιά ρετρό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο χρόνος “γυρίζει” πίσω, όπου ο Αρης υποδέχεται την Ιπσουϊτς!

Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, στο Aris Sports Cafe, την αξέχαστη αναμέτρηση της δεκαετίας του ΄80, τότε που ο Αρης κέρδιζε τους Αγγλους, μετέπειτα κατακτητές του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, με σκορ 3-1, κάνοντας αίσθηση σε όλη την Ευρώπη…

Πρόκειται, για άλλη μια ρετρό βραδιά, υπό την αιγίδα της Κοινωνίας Μελών Αρη και της ΠΑΕ και στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρών σημερινοί παλαίμαχοι, παίκτες εκείνης της εποχής που αντιμετώπισαν την Ίπσουϊτς, καθώς και ποδοσφαιριστές της τωρινής ομάδας των κιτρίνων.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη..

Η πρόσκληση της ΚΜΑ: «Άρωμα ’80 λίγο πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα στη retro βραδιά που διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε συνεργασία με την Κοινωνία Μελών ΑΡΗ. Την Παρασκευή 16/11, ώρα 20:00, στο ARIS SportsCafe (ξανα)ζήσε το ΑΡΗΣ – Ιπσουϊτς (3-1) παρέα με τους πρωταγωνιστές εκείνου του αγώνα ! Βετεράνοι και νυν ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα είναι παρόντες για να θυμηθούν την κερκίδα 35.000 φίλων του ΑΡΗ και την εναλλαγή συναισθημάτων σε έναν αγώνα που «έσπασε καρδιές».

To Top