ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρης με… καρδιά Αυτοκράτορα! Δεύτερη νίκη σερί στο “Nick Galis Hall” και τώρα Νίκαια για το “διπλό”

Ο Άρης με… καρδιά Αυτοκράτορα εκπλήρωσε κατά το ήμισυ τον στόχο, που τέθηκε για το απόλυτο στους τέσσερις αγώνες, που είχε να δώσει μέχρι το τέλος του 2022.

Νίκησε εντός έδρας την Καρδίτσα και το Λαύριο και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο το προσεχές Σάββατο, κόντρα στον Ιωνικό, στη Νίκαια, πριν επιστρέψει στο “Nick Galis Hall” για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό.

Οι “κίτρινοι” εκμεταλλεύτηκαν απόλυτα την έδρα τους τις δυο τελευταίες αγωνιστικές και τώρα θα δώσουν το μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι αυτής της τετράδας αγώνων, απέναντι στον Ιωνικό, ο οποίος έχει ρεκόρ 2-6, έχοντας κερδίσει δυο παιχνίδια στο κλειστό του “Πλάτωνα” (Κολοσσό και Απόλλωνα Πάτρας).

Η ομάδα του Κώστα Μέξα ανήκει στο γκρουπ αυτών, που θα δώσουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία κι αυτό την κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνη, όμως ο σοβαρός και συγκεντρωμένος Άρη, σύμφωνα και με την εικόνα, που παρουσιάζει φέτος, μπορεί να κάνει το 3Χ3 και να διατηρηθεί σε τροχιά τετράδας.

Ο Γιάννης Καστρίτης είχε προαναγγείλει ότι ο Άρης θα ήταν έτοιμος αυτήν την εποχή. Χθες ρωτήθηκε σχετικά και όπως είπε: «Είναι σαν να ήσασταν στα αποδυτήρια. Λέγαμε με τα παιδιά ότι είμαστε ακόμα στο 50-60% των δυνατοτήτων μας. Θυμάμαι ότι είχαμε πει για τέλη Νοέμβρη, όμως από τότε έχουμε χάσει τον Τζος Χάγκινς, έναν εκ των βασικών πλέι μέικερ μας. Φέραμε καινούργιους παίκτες, υπήρξαν παιδιά που έμειναν εκτός με τραυματισμό. Ο Βασίλης Καββαδάς επανέρχεται τώρα σιγά-σιγά με πολύ προσπάθεια, μετά από τραυματισμό, ο Φίλλιος έμεινε 10 μέρες εκτός, ο Σιδηροηλίας ήταν ασθενής και έχασε προπονήσεις. Μείναμε λίγο πίσω, θεωρώ ότι θα τα πάμε καλά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, είμαστε δυνατοί στη προπόνηση. Υπάρχει αυταπάρνηση. Ο Νετζήπογλου έπαιξε με διάστρεμμα σήμερα. Βελτιωνόμαστε και ατομικά και ομαδικά».

To Top