ΑΡΗΣ παντού! Πλήθος εγγραφών και ανανεώσεων στον Α.Σ. σε Αιγίνιο και Έδεσσα

Πλήθος εγγραφών και ανανεώσεων στον Α.Σ. Άρης σε Αιγίνιο και Έδεσσα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Το μέγεθος του ΑΡΗ σαφώς και δεν περιορίζεται στα όρια της Θεσσαλονίκης κι αυτό έχει αποδειχτεί πολλάκις. Αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά, στο Αιγίνιο και την Έδεσσα όπου έγινε πλήθος εγγραφών και ανανεώσεων συνδρομών στον Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Ερασιτέχνη, Χρήστος Βλάχος, βρέθηκε στο Αιγίνιο, όπου η ανταπόκριση στο κάλεσμα για εγγραφή μελών και ανανέωση συνδρομών ήταν συγκινητική. Δεκάδες φίλοι του ΑΡΗ έγιναν μέλη στον Α.Σ., είτε ανανέωσαν τις συνδρομές τους.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού για την παραχώρηση του γηπέδου, προκειμένου να συγκεντρωθούν οι φίλοι του συλλόγου μας και να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές και ανανεώσεις τους.

Μετά το Αιγίνιο, σειρά για εγγραφές και ανανεώσεις πήρε η Έδεσσα! Την Πέμπτη (13/08), δεκάδες φίλοι του ΑΡΗ από την Έδεσσα πραγματοποίησαν την εγγραφή τους στο θεματοφύλακα του συλλόγου, αλλά και ανανέωσαν τις συνδρομές τους σ’ αυτόν. Τους ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή στην προσπάθεια να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο ο σύλλογος.

Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Οι εγγραφές στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται με αδιάκοπους ρυθμούς, το ίδιο όμως και η προσπάθεια του Α.Σ. για προσέλκυση νέων μελών εκτός της πόλης. Σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις και το συμπέρασμα είναι ένα: Ο ΑΡΗΣ είναι παντού και ο Α.Σ. δυναμώνει μέρα με τη μέρα, πανελληνίως. Τα 3.000 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη είναι κοντά και έπεται συνέχεια”.

To Top