ΑΡΗΣ: 99 χρόνια ζωής… (photostory)

Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο” η εκδήλωση του εορτασμού των 99 χρόνων ζωής του Άρη.

Για άλλη μια χρονιά στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι διοικήσεις του ενιαίου ΑΡΗ, οι αθλητές των ομάδων μας, εκπρόσωποι των παλαιμάχων ποδοσφαίρου, μπάσκετ, καθώς και πλήθος μικρών αθλητριών και αθλητών μας, οι οποίοι στελεχώνουν τις πολυάριθμες ακαδημίες.

Στις ομιλίες τους οι Πρόεδροι του ΑΣ (Ν.Παπαδόπουλος), ΠΑΕ (Ι.Ψηφίδης) και της ΚΑΕ (Ελ.Αρβανίτης), αναφέρθηκαν ο καθένας από τη δική του σκοπιά στην ιστορία του συλλόγου μας και σε όσα αντιμετωπίζει ο καθένας ξεχωριστά στο διαμορφωμένα δύσκολο περιβάλλον των ημερών μας, αλλά παράλληλα τόνισαν ότι μπορεί μεν να υπάρχει ένα δυσάρεστο κλίμα λόγω των προβλημάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος, όμως η οικογένεια του ΑΡΗ στα δύσκολα δείχνει την ενότητα και τη δύναμή της.

Στην έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα μέλη της αρειανής οικογένειας, τα οποία δε βρίσκονται πλέον αναμεσά μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν ο Λεωνίδας Ποζάνης, αθλητής, προπονητής και παράγοντας του ποδοσφαιρικού τμήματος, η Χαρούλα Σασαγιάννη, πρώην αθλήτρια του στίβου και ο Χαρ.Τσορμπατζόγλου, πρώην παράγοντας του ΑΣ ΑΡΗΣ και του βόλεϊ ειδικότερα, καθώς και η πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου 2011-12 Κ-17.

Ακολούθησαν βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών από την Κολύμβηση, το Τζούντο, την Ποδηλασία, την Πυγμαχία, την Πάλη και το Στίβο.

Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

H διοίκηση του ΑΣ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία τηλεπικοινωνιών CYTA για την παρουσία της στην εκδήλωση και την προσφορά αναμνηστικών στους μικρούς αθλητές και αθλήτριές μας.

Δείτε φωτογραφίες από την γιορτή:

Πηγή: arisac.gr

To Top