«ΑΡΗΣ FM»: «Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το επίσημο ραδιόφωνο του Άρη με αφορμή την συμπλήρωση δυο χρόνων από την ημέρα της λειτουργίας και τις ευχές που δέχθηκε και δέχεται…

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει τα μήνυμα του «ΑΡΗΣ FM»:
 
«Τα πρώτα δύο χρόνια ζωής του γιορτάζει σήμερα(19/10) το επίσημο ραδιοφωνικό μέσο του ΑΡΗ, ΑΡΗΣ FM 92,8.  Η επίσημη φωνή του Συλλόγου ακούγεται ΔΥΝΑΤΑ με στόχο να εκφράσει, να ενημερώσει έγκυρα, να μοιραστεί συναισθήματα και απόψεις για ό,τι αφορά τον Σύλλογο  με  την τεράστια Αρειανή  οικογένεια. Με όραμα να διατρανώσει το όνομα του ΑΡΗ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.
 
Σας ευχαριστούμε που ενισχύεται με την καθημερινή παρουσία και τη δυναμική  σας το έργο όλων των συντελεστών του ΑΡΗΣ FM 92,8. Το όραμα του μεγάλου και Ενιαίου ΑΡΗ έχει συμπαραστάτη και προστάτη τον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Συλλόγου, ΑΡΗΣ FM 92,8.

Στα δύο αυτά χρόνια η φωνή του Συλλόγου έκανε τα πρώτα της βήματα στον δρόμο των ερτζιανών με στόχο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ΑΡΗ και βρεθεί στο πλευρό των τμημάτων του Συλλόγου, σε κάθε εντός και εκτός έδρας γήπεδο, μεταφέροντας με αξιοπιστία και αντικειμενικότητα όλες τις εξελίξεις στο στρατόπεδο του Θεού του πολέμου.

 

Μείνετε κοντά μας, κοντά στο ραδιόφωνο που εκφράζει τη δική σας φωνή, και ελάτε να οδηγήσουμε μαζί, τον ΑΡΗ, στην κορυφή.
 
Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς,
 
oι συντελεστές  του ΑΡΗΣ FM 92,8

 

 

 

To Top