ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αρκούδης (μέλος ΕΕΑ): “Να καταθέσει μία τροπολογία ο Κοντονής για να τελειώνουμε με το θέμα του Άρη…”

To μέλος της ΕΕΑ Ηλίας Αρκούδης μίλησε αναφορικά με την επιστολή που έστειλε στην Επιτροπή το Υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία αναιρείται η γνωμοδότηση της ΕΕΑ του Φεβρουαρίου, την οποία η ίδια η επιτροπή επικαλείται συνεχώς, αφήνοντας υπόνοιες για μη συμμετοχή του Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

Για τη νέα εξέλιξη με το έγγραφο του ΓΕΜΗ: «Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα με το υπουργείο ανάπτυξης. Δε μιλάμε για κάποιο ΓΕΜΗ, μιλάμε για τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, τον υπεύθυνο για τις ανώνυμες εταιρείες. Ο οποίος μας έστειλε μια επιστολή και θίγει ένα ευρύτερο θέμα. Ότι έχουν χαθεί τα ίχνη πάνω από 150 ΠΑΕ. Θα πρέπει να μετρήσουμε και αυτό. Έχουμε την Πέμπτη ειδική συνεδρίαση.

Μας έστειλε επιστολή ο κ. Παπαλάκης να μελετήσουμε μια γνωμάτευση και την Πέμπτη να συζητήσουμε γιατί το υπουργείο εμπορίου μας λέει ότι τώρα θα βρεθούμε μπροστά στα δύσκολα που είναι ο Άρης και προσθέτω εγώ ο ΟΦΗ μετά την άνοδό του χθες. Θέλουμε, δε θέλουμε, πρέπει να αποφασίσουμε να ληφθούν μέτρα είτε νομοθετικά, είτε γνωμοδοτικά».

Για τη στάση Κοντονή: «Το να καταθέσει μια τροπολογία ο κ. Κοντονής σε ένα νομοσχέδιο δεν είναι κάτι δύσκολο. Σίγουρα καινούργιο νόμο πλέον δεν προλαβαίνουμε. Αυτό είναι το καλύτερο για να τελειώνουμε μια και έξω. Ξέρω ότι έχει κάνει επαφές με τον Καρυπίδη. Θέλει να τελειώσει το θέμα ο κ. Κοντονής. Δεν θέλει να έχει ο Άρης περιπέτειες.

Αυτή είναι η απλή και πιο εύκολη λύση. Από εκεί και πέρα, παλιότερα ο κ. Μασγανάς μας έλεγε παλιότερα να σταματήσουμε τη φάμπρικα ανωνύμων εταιρειών να μην πληρώνουν τα χρέη και να επανέρχονται χωρίς εκκαθάριση. Τώρα μας λέει ότι γίνεται με βάση το νόμο να ιδρυθεί νέα ΠΑΕ χωρίς να διαγραφεί η παλιά».

To Top