ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αρμάνι τέλος, στροφή στα Τρίκαλα! Επέστρεψε ο Πελεκάνος

Οι πανηγυρισμοί για τη σπουδαία νίκη επί της Αρμάνι τελείωσαν. Ο Άρης στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τα Τρίκαλα, στο ελληνικό πρωτάθλημα και την αντεπίθεση που ξεκίνησε από την Πυλαία για να κατακτήσει την τρίτη θέση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “μία μέρα μετά τη νίκη επί της EA7 Emporio Armani Milan, ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα BC Aries, το Σάββατο 13/10 (17:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε προβολή βίντεο από το τεχνικό τιμ. Ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα με την ιταλική ομάδα λόγω ίωσης, αισθανόταν καλύτερα και ακολούθησε το πρόγραμμα. Στον αντίποδα, για τον ίδιο λόγο έμεινε εκτός ο Τάσος Δήμας. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη και των συνεργατών του.

Αύριο Παρασκευή (12/02) η ομάδα θα πραγματοποιήσει μία μεσημεριανή προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς για τα Τρίκαλα”.

To Top