Αρμενάκης: «Έχουμε τη θέση που αξίζουμε»

Η τηλεοτπική αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί αύριο στη Μίκρα (22/2, 16.30, Novasports-3, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης) ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στη μετά Σπύρου Φίνου εποχή και θα δώσουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με προπονητή τον Βαγγέλη Κουτσονίκα.

Από την πλευρά του, ο διαγώνιος του Άρη, Τόλης Αρμενάκης, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας: «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και έχει στόχο το πρωτάθλημα. Αυτό φαίνεται από τη βαθμολογία. Αν παίξουμε ελεύθερα μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα με σημείο αναφοράς την 5η θέση», για να εξηγήσει:

«Μέχρι πρότινος πίστευα πως αδικούμαστε από τη βαθμολογική θέση που έχουμε στο πρωτάθλημα αλλά μετά τις τελευταίες εμφανίσεις που έχουμε κάνει πιστεύω πως έχουμε τη θέση που αξίζουμε. Σίγουρα, όμως, η θέση μας θα μπορούσε να είναι διαφορετική εάν αγωνιζόμαστε από την αρχή χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς βασικών παικτών».

To Top