Αρμενάκης στο PRESSARIS: “Γιατί είπα ναι στον Άρη”!

Από αντίπαλος πλέον σύμμαχος στην νέα προσπάθεια του κιτρινόμαυρου συλλόγου για την νέα αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ. Ο Αποστόλης Αρμενάκης αμέσως μετά την παρουσίαση της ομάδας μίλησε στο PRESSARIS και μοιράστηκε μαζί μας το κίνητρο του ώστε να βρεθεί στο πλάι του “θεού του πολέμου”  αλλά και τον υψηλό στόχο που θα προσπαθήσουν να καταφέρουν.

Της Βέτας Κουκουντσή

Ποιο ήταν το κίνητρο για σένα ώστε να δεχθείς την πρόταση του Άρη;

Ο πιο βασικός λόγος που δέχθηκα την πρόταση να συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα του Άρη ήταν η προσέγγιση και το πλάνο του κ. Γιώτα και έπειτα η παρουσία έμπειρων παραγόντων και παικτών.

 Ποιες πιστεύεις ότι είναι οι φιλοδοξίες της ομάδας για φέτος;

Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάω και θέλω να κερδίζω σε κάθε αγώνα. Δεν μπορώ την ήττα. Αυτό προσπαθώ και κάνω τόσα χρόνια, αυτό θα κάνω και τώρα. Από εκεί και πέρα όπως κάθε παίκτης έτσι και εγώ, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα του Άρη όσο μπορώ.

 Πως βλέπεις μέχρι στιγμής το κλίμα στην ομάδα;

Το κλίμα μέχρι στιγμής από το πολύ λίγο που είμαστε εδώ, είναι πάρα πολύ καλό. Βλέπω χαρούμενα πρόσωπα και πολύ διάθεση για δουλειά. Επίσης η διάθεση που βλέπω από την διοίκηση είναι ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Από εκεί και πέρα η δουλειά μας δεν είναι να λέμε λόγια αλλά να δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο και εκεί θα επικεντρωθούμε.

 Πιστεύεις ότι ο πήχης έχει τεθεί ψηλά για τους στόχους της Βόλεϊ Λιγκ;

Είπε ο κ. Γιώτας ότι στόχος είναι η τετράδα. Εγώ προσωπικά το βλέπω υψηλό σαν στόχο αλλά από εκεί και πέρα μέσα από την δουλειά μας θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να ευχαριστήσουμε τόσο τους φιλάθλους της ομάδας όσο και τον κ. Γιώτα.

To Top