ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αρνητική η αστυνομία για οργανωμένη μετακίνηση – Τι λέει ο Αστυνομικός διευθυντής, τι ετοιμάζει η Κοζάνη

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Αστυνομικής διεύθυνσης Κοζάνης για το Κυριακάτικο παιχνίδι της Γ Έθνικής που θα γίνει στο ΔΑΚ Κοζάνης ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, όπως είπε στο Kozan.gr, ο Αστυνομικός διευθυντής κ. Γιάννης Βακουφτσής έχει στείλει αίτημα στο υπουργείο Αθλητισμού, ώστε να μη γίνει μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων-οπαδών του Άρη, κάτι όμως που δε γνωρίζουν ακόμη εάν θα γίνει αποδεκτό.

«Σε κάθε περίπτωση εμείς εγγυόμαστε την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και έκτροπα. Οι ταραξίες θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη», τονίζει ο κ. Βακουφτσής.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του kozan.gr “από την πλευρά της η διοίκηση της Κοζάνης, για την ομαλή λειτουργία της προσέλευσης του κόσμου στο γήπεδο θα υποδεχτεί τους φιλάθλους του Άρη από την κεντρική είσοδο, ενώ της Κοζάνης, από την είσοδο από την πλευρά του κυλικείου”.

 

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Η ανακοίνωση για της διοίκησης της Κοζάνης:

“Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής, ΚΟΖΑΝΗ-ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης. Για όσους λοιπόν θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία της ουράς, εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων που αναμένεται να δώσουν το παρόν στο γήπεδο, ενημερώνουμε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας, από τα εξής σημεία: -ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ -ΚΥΛΙΚΕΙΟ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ (ΝΟΜΑΡΧΙΑ) -BO CAFE (Πλατεία Νίκης) -ΚΑΦΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ (11ης Οκτωβρίου) -ΚΑΦΕ BOULEVARD (Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή) -ΚΑΦΕ “ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ” (Κυνηγόπουλος Στέλιος) -ΚΑΦΕ “ΑΙΑΝΗ” (Κοντός Βασίλης) -FIVE CAFE (Τσιμηνάκη 1 & Τράντα γωνία)”

To Top