ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρνητική τροπή στο θέμα Φλιώνη και ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Αποσύρουμε την πρόταση, ο Άρης δεν επαιτεί, αλλά απαιτεί σεβασμό”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης για το θέμα των συζητήσεων με τον Δημήτρη Φλιώνη για την ανανέωση της συνεργασίας, που πήρε αρνητική τροπή, γιατί η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε στην πρόταση που είχε.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποσύρει την πρόταση ανανέωσης συνεργασίας που κατέθεσε στον αθλητή, Δημήτρη Φλιώνη, γιατί μετά από προσωπικές επαφές του προπονητή της ομάδα μας, Βαγγέλη Αγγέλου με τους εκπροσώπους του και τον ίδιο, αλλά και την τηλεφωνική παρέμβαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε στο χρονικό περιθώριο που της τέθηκε.

Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη θα συνεχιστούν σε καινούργια βάση, μετά τις 16 Ιουλίου και την επιστροφή του προπονητή της ομάδας μας από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο ΑΡΗΣ δεν επαιτεί αλλά απαιτεί σεβασμό”.

Όλα αυτά και ενώ μια μέρα πριν αυτό που προέκυπτε και από τις δύο πλευρές ήταν ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, ειδικά μετά και την χθεσινή πολύωρη συνάντηση του Φλιώνη με τον Αγγέλου στο Παλέ, παρουσία και του εκπροσώπου του.

To Top