ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αρνητικό κλίμα στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλής και όχι μόνο…

Ημέρα της κρίσης Νο1. Η ΕΠΟ είχε ενημερώσει την περασμένη εβδομάδα την ΠΑΕ εγγράφως πως σήμερα θα εξεταστεί ο φάκελος αδειοδότησης του Ηρακλή (και ακόμη 7 ομάδων) και το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Το εξ Αθηνών κλίμα είναι αρνητικό. Σύμφωνα μ’ όσα προκύπτουν από το «κυβερνητικό» ρεπορτάζ, η σημερινή απόφαση είναι πολύ πιθανό να είναι αρνητική για τον Ηρακλή. Πιθανώς παράλληλα και για άλλες ομάδες της Super League.

Εξ αρχής στο «μέτωπο» αδειοδότησης η κατάσταση έδειχνε δύσκολη για τον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» σύμφωνα με τις διαρροές βρίσκονται μεταξύ των ομάδων (διότι δεν είναι η μοναδική ΠΑΕ που ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία) που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Σήμερα το Π.Ο.Α. θα ανακοινώσει την απόφασή του για τον Ηρακλή.

Προοπτική «κανονικής» αδειοδότησης δεν διαφαίνεται και είναι εξαιρετικά δύσκολο να «περάσει» τα οικονομικά κριτήρια. Αν το αρνητικό κλίμα επιβεβαιωθεί, η ΠΑΕ έχει δικαίωμα έφεσης, ώστε να κριθεί σε δεύτερο βαθμό ο φάκελός της.

Η Super League έχει ανακοινώσει πως ισχύει ποινή υποβιβασμού σε περίπτωση μη αδειοδότησης για τα οικονομικά κριτήρια, όμως το γεγονός ότι δεν έχει «περάσει» αυτό στον ΚΑΠ και την προκήρυξη του Πρωταθλήματος θα «αναζωπυρώσει» αντιπαραθέσεις και εκτιμήσεις για το τι θα ισχύσει τελικά…

Πηγή: metrosport.gr

To Top